Δημόσια ενημέρωση: κλήση για ανάκριση από τον ειδικό εφέτη ανακριτή τη Δευτέρα 5 Οκτώβρη

Οι ανακρίσεις αποτελούν εργαλεία τρομοκράτησης και εκβιασμού των διωκτικών μηχανισμών, δημιουργίας καταδοτών και κατηγορητηρίων και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί

Σήμερα 1/10 έλαβα κλήση από το γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή για να παρουσιαστώ ως μάρτυρας για μια δικογραφία.Πρόκειται για την υπόθεση για την οποία κατηγορούνται ο σύντροφός μου, αναρχικός Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης, ο οποίος καταζητείται, καθώς και ο αναρχικός Βαγγέλης Σταθόπουλος και ένας ακόμη προφυλακισμένος, ο Δ. Μπάκας για ληστεία σε ένα μινικαζίνο και για συμμετοχή στην οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα.  Η κλήση είναι για τη Δευτέρα 5 Οκτώβρη, στις 11πμ στα γραφεία της ανακρίτριας στο Εφετείο της οδ. Λουκάρεως.

Οι ανακρίσεις αποτελούν εργαλεία τρομοκράτησης και εκβιασμού των διωκτικών μηχανισμών, δημιουργίας καταδοτών και κατηγορητηρίων και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί. Θα ακολουθήσει εκτενέστερη τοποθέτηση.

Μυρτώ Σ.

1/10/2020

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License