Συγκέντρωση στα Δικαστήρια Αγρινίου Δευτέρα 5-10-20

Συγκέντρωση στα Δικαστήρια Αγρινίου Δευτέρα 5-10-20 http://stekidask.blogspot.com/2020/10/5-10-2020.html http://leguilotine.blogspot.com/2020/10/5-10-20.html

post image

ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝ ΜΕ ΟΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ

To κράτος και η εξουσία στην προσπάθεια τους να διατηρήσουν την κυριαρχία τους πάνω στο κοινωνικό συνάθροισμα, συνηθίζουν να χρησιμοποιούν εθνικές εορτές για να στήνουν την παγίδα της εθνικής ενότητας.

Οι σύντροφοι -ισσες από το Μεσολόγγι, μέλη του αναρχικού χώρου αποθήκη, αποφάσισαν μια σειρά δράσεων ενάντια στις εθνικές εορτές, την παγίδα της εθνικής ενότητας και της εξουσίας.

Την 29-10-2014 σε κεντρικό δρόμο της πόλης, σύντροφοι ανήρτησαν πανό με σύνθημα (ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗ).

Την ιδία ώρα ασφαλιτοσυμμορίτες είχαν αμοληθεί στην πόλη για την επιτήρηση και την καταστολή μας.

Όμως δεν υπολόγισαν τις δράσεις μας, με αποτέλεσμα την σύγκρουση συντρόφων που αναρτούσαν το πανό με τους μπάτσους και την γενίκευση των συγκρούσεων.

Ακολούθησαν η σύλληψη των συντρόφων που ανήρτησαν το πανό και ο βασανισμός τους στο τμήμα, μεταφέροντας τα επεισόδια στο χοιροστάσιο της πόλης.

Αλληλέγγυοι-ες απάντησαν άμεσα στα σκουπίδια της εξουσίας, πραγματοποιήθηκε επίθεση στο τμήμα Μεσολογγίου.

Οι μπάτσοι επιτέθηκαν αναίτια στο αναρχικό στέκι και συνέλαβαν οποίον βρήκαν μέσα ως απάντηση στις επιθέσεις που δέχτηκαν.

Μαχαίρωσαν καναπέδες, έκοψαν καλώδια συσκευών, και κατέσχεσαν σχεδόν τα πάντα.

Η δικαστική εξουσία εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της προφυλακίζοντας για παραδειγματισμό έναν αναρχικό αγωνιστή. Ενώ για τους υπόλοιπους εκκρεμούν δίκες με κατασκευασμένες κατηγορίες.

Η απάντηση μας σε όλους τους καταπιεστές είναι ο διαρκής αγώνας για τα αναρχικά ιδεώδη μέχρι την τελική λευτεριά.

 

Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αγωνιστές -στριες, όλοι-ες στο Αγρίνιο στα δικαστήρια την Δευτέρα 5-10-2020 και ώρα 9.00.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License