Αντιφασιστική συγκέντρωση την ημέρα απόφασης της δίκης της Χ.Α./ Μεταβίβαση από Θεσσαλονίκη


post image

Ανακοίνωση για τη ναύλωση λεωφορείου για τη μεταφορά από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα στις 7 Οκτωβρίου για την αντιφασιστική συγκέντρωση εν όψει της απόφασης του δικαστηρίου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για μαζική παρουσία στην αντικρατική-αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 10.00 το πρωί, μέρα ανακοίνωσης της απόφασης της δίκης της Χ.Α. ενημερώνουμε όσους συντρόφους και συναγωνιστές από τη Θεσσαλονίκη ή τις γύρω περιοχές ενδιαφέρονται να μεταβούν στην Αθήνα ότι ανοίγουμε από σήμερα λίστα προεγγραφών για την οργανωμένη μετακίνηση με μισθωμένο λεωφορείο.

Επικοινωνήστε για να ενημερωθείτε για λεπτομέρειες και να δηλώσετε αριθμό θέσεων μέσω Inbox στη σελίδα μας στο fabebook ή εναλλακτικά στο τηλέφωνο 697 684 84 27.

Η αναχώρηση θα γίνει την Τετάρτη 7/10 στις 3 πμ για Αθήνα και η επιστροφή θα ξεκινήσει την ίδια ημέρα στις 11μμ.

**Για το μέρος συνάντησης θα υπάρξει ανακοίνωση.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό - Μαύρο και Κόκκινο, μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License