Πρέβεζα - Αντισεξιστική Συγκέντρωση

ενημέρωση από την αντισεξιστική συγκέντρωση στα δικαστήρια της πρέβεζας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες η αντισεξιστική συγκέντρωση στην οποία συμμετείχαμε κάποιες δεκάδες άτομα, στα δικαστήρια της Πρέβεζας, όπου δικαζόνταν ο βιαστής Κ.Στεφάνου που κατηγορείτω για 19 τουλάχιστον - καταγεγραμμένες - σεξουαλικές επιθέσεις και απόπειρες βιασμού. Στο εν λόγω ανθρωποειδές σκουπίδι επεβλήθη ποινή - χάδι, ποινή 5μιση ετών με ανασταλτικό και εφέσιμο χαρακτήρα. Σαφώς και δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην αστική δικαιοσύνη και δεν αναμέναμε κάτι διαφορετικό. Στέλνουμε μήνυμα από αυτό εδώ το βήμα ότι οι ενέργειες αυτές δεν θα ξεχαστούν - συγχωρεθούν και ότι κανείς δεν θα τους σώσει από τα χέρια μας όταν θα τους ξανασυναντήσουμε. Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τους καννίβαλους αυτού του κόσμου..

αναρχικές/οί από την πρέβεζα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License