Παρέμβαση αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τις μαθητικές κινητοποιήσεις σε σχολεία στα Πετράλωνα, το Θησείο και το Κουκάκι

Παρέμβαση αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τις μαθητικές κινητοποιήσεις σε σχολεία στα Πετράλωνα, το Θησείο και το Κουκάκι. Ο αγώνας των μαθητών είναι και δικός μας αγώνας. Απέναντι στη τρομοκρατία, τους εισαγγελείς, τους μπάτσους και τα ΜΜΕ να αγωνιστούμε στο πλάι των μαθητριών-των.

post image

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και τις μαθητικές κινητοποιήσεις

 

Το πρωί της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου ως Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου πραγματοποίησαμε μαζική παρέμβαση στα σχολεία των γειτονιών μας. Κολλήσαμε αφίσες και μιλήσαμε με τις μαθήτριες και τους μαθητές, που πραγματοποιούν κατάληψη στα σχολεία τους, εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στον αγώνα τους και την διάθεσή μας να παλέψουμε από κοινού ενάντια σε όσους επιβουλεύονται τη ζωή μας.

 

Ο αγώνας των μαθητών είναι και δικός μας αγώνας.

Απέναντι στη τρομοκρατία, τους εισαγγελείς, τους μπάτσους και τα ΜΜΕ να αγωνιστούμε στο πλάι των μαθητριών-των.

Πρόσβαση σε εκπαίδευση, υγεία, τροφή, στέγη για όλες και όλους χωρίς προϋποθέσεις, αποκλεισμούς, διακρίσεις.

Αντίσταση, Αυτοοργάνωση, Αλληλεγγύη

 

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα-askpthk.espivblogs.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License