Ινδονησία, Γιογκιακάρτα: “ΣΠΦ / Δράση Νέμεσις” – Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό πολυτελούς αμαξιού

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εμπρησμό πολυτελούς αμαξιού μπροστά απ’ το γραφείο της Sinar Mas χθες το βράδυ στην οδό Ring Road Utara, στη Γιογκιακάρτα.

post image

Ινδονησία, Γιογκιακάρτα: “ΣΠΦ / Δράση Νέμεσις” – Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό πολυτελούς αμαξιού

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εμπρησμό πολυτελούς αμαξιού μπροστά απ’ το γραφείο της Sinar Mas χθες το βράδυ στην οδό Ring Road Utara, στη Γιογκιακάρτα. Και δεν πρόκειται απλώς για αλληλεγγύη με τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες στους δρόμους ενάντια στον Συνολικό Νόμο. Αλλά διότι κατανοούμε πως ο Όμιλος της Sinar Mas είναι υπεύθυνος για την καταστροφή των τροπικών δασών στην Ινδονησία ώστε να παραδοθούν στη βιομηχανία φοινικέλαιου.

Αλληλεγγύη με όλες τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές στην Ινδονησία. Αλληλεγγύη με τη Λευκορωσία. Αλληλεγγύη με τις αναρχικές και τους αναρχικούς στη Χιλή, την Ελλάδα, το Χονγκ Κονγκ, τη Ροζάβα!

Ζήτω η Εξέγερση!

“Θέλουμε τον κόσμο και τον θέλουμε να φλέγεται.”

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς / Δράση Νέμεσις

Πηγή: 325

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License