Συνεχής ανταπόκριση από τον αγώνα ενάντια στην καταστολή στο Βερολίνο - Εκκένωση της Liebig 34

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο με τη συνεργασία συντρόφων και συντροφισσών από εκεί θα δημοσιεύουμε ενημερώσεις από τις στιγμές του αγώνα, όσο πιο συχνά γίνεται. Ο σύνδεσμος στο site (https://apatris.info/antapokrisi-apo-ton-agona-enantia-sti/) θα διατηρείται και οι νέες ενημερώσεις θα μπαίνουν πάνω, αμέσως μετά το εισαγωγικό τμήμα. Αντίστοιχα, θα δημοσιεύονται αυτούσιες σε ξεχωριστές δημοσιεύσεις και στο Athens Indymedia. Ενάντια σε κράτη, σύνορα και κεφάλαιο, από τη Θεσσαλονίκη, μέχρι το Βερολίνο.

post image

apatris.info/antapokrisi-apo-ton-agona-enantia-sti/

Η εκκένωση της Liebig34 ολοκληρώθηκε. Οι μπάτσοι κάφεραν να εισβάλλουν στο οχηρωμένο κτίριο και να απομακρύνουν όλα τα άτομα που βρίσκονταν μέσα (γύρω στα 50 άτομα) εκ των οποίων 2 οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο. Με παρουσία 2.500 μπάτσων και ενός ελικοπτέρου στην ευρύτερη περιοχή του Friedrichshain στις 7πμ ξεκίνησε η επιχείρηση εκκένωσης. Από τις 3 πμ αλληλέγγυος κόσμος άρχισε να καταυθάνει στο σημείο. Δεν άργησαν οι πρώτες συγκρούσεις με την αστυνομία και οι πρώτες συλλήψεις. Ο κόσμος φώναζε συνθήματα, συγκρουόταν με τις αστυνομικές δυνάμεις, άναβε καπνογόνα.

Έξω από την Rigaer94 έλαβε χώρα μικροφωνική ενημερώνοντας τον κόσμο και διαβάζοντας κείμενα αλληλεγγύης στη Liebig34. Στην ευρύτερη περιοχή του Friedrichshain τοποθετήθηκαν οδοφράγματα, έγιναν αυθόρμητες σπασιματικές, πορείες και συγκεντρώσεις. Κατά τη διάρκεια της νύχτας πολλαπλές δράσεις αλληλεγγύης λάβανε χώρα.

Στις 21.00 θα λάβει χώρα η προγραμματισμένη πορεία στο Mitte!!

KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ LIEBIG34

θα ακολουθήσουν περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με τις δράσεις που λάβανε χώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License