Αντιφασίστες (κυρίως κομμουνιστές, αναρχικοί και ρεπουμπλικάνοι) κατά της σημερινή διαδήλωση ενάντια στο εθνικό κόμμα (National Party, ΝP) επιτίθενται στους προστατευμένους από αστυνομία και οδοφράγματα φασίστες. Η αστυνομία κατόπιν επιτίθεται με γκλοπς. Το εθνικό κόμμα αποτελεί ένα κλασσικού τύπου φασιστικό κόμμα και το αντιφασιστικό κίνημα θα τους κυνηγήσει παντού στην Ιρλανδία. Ναζιστικά καθίκια έξω από τους δρόμους μας!

πηγή: Connolly Youth Movement, Κίνημα Νεολαίας Connolly

βίντεο*: https://www.youtube.com/watch?v=T41IFaY4wb0 (Δυστυχώς η πηγή του βίντεο ειναι από την μεριά των φασιστών)

 

* Το Athens Indymedia ενημερώνει πως τόσο το βίντεο, όσο και ο λογαριασμός μέσω του οποίου έχει αναρτηθεί, είναι φασίστα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License