Η τηλεργασία ρίχνει τους μισθούς

Αφίσα που κολλιέται σε περιοχές της Αθήνας.

post image

Η τηλεργασία ήρθε για να μείνει. Μία εργασιακή συνθήκη που τα τελευταία χρόνια κέρδιζε όλο και περισσότερο χώρο, με αφορμή την κρίση της πανδημίας, γίνεται εργασιακό καθεστώς. Τα αφεντικά-για άλλη μια φορά- κάνουν την κρίση ευκαιρία. Διότι, η υποχρεωτική τηλεργασία αποδιοργανώνει τις συναδελφικές σχέσεις και τους συλλογικούς αγώνες, ξεχειλώνει το ωράριο, σε εγκλωβίζει σ’ένα σπίτι/εργασιακό χώρο και έχει άμεσες οικονομικές επιπτώσεις. Η μετατροπή του ελάχιστου κενού χώρου του διαμερίσματός μας σε εργασιακό χώρο, η αυξημένη κατανάλωση ενέργειας για κλιματισμό/θέρμανση, η κάλυψη από την τσέπη μας υλικοτεχνικής υποδομής και αναλώσιμων ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ. Κάπως έτσι μπαίνουμε «συνέταιροι» στα έξοδα των αφεντικών που μετακυλύουν μέρος του λειτουργικού τους κόστους πάνω μας.

 

ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ/ΟΣΕΣ ΤΗΛΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

(υλικοτεχνικός εξοπλισμός, αναλώσιμα γραφείου, ενέργεια, ίντερνετ, νοίκι)

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ

(5θήμερο/8ωρο)

 

Συνέλευση ενάντια στον εκβιασμό του ενοικίου

Οκτώβρης 2020

https://unrealestate.noblogs.org

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License