Τι μπορώ να κάνω για το κίνημα ?

Είμαι χρήστης ουσιών , με αναπηρία σε μικρή επαρχιακή πόλη και χρειάζομαι τη βοήθεια σας.

Καλησπέρα σύντροφοι. Είμαι ο μαύρος και άραχνος. Μένω σε μια πάρα πολύ μικρή και φόλα δεξιά πόλη στις προηγούμενες εκλογές βγήκε  πρώτη νέα Δημοκρατία , 10 τα εκατό κοντά ο Βελόπουλος και 3 τα χρυσά αυγά. Επίσης είμαι χρήστης ουσιών και δε μιλάω μόνο για κάνναβη αλλά και για πολύ πιό χοντρά πράγματα , εγώ δοκιμάσει πολλά εκτός από κοκα που τη σιχαίνομαι. Τέλος είμαι ψυχικά ασθενής μιας και πάσχω από κατάθλιψη , είμαι διεγνωσμενος και βλέπω ψυχολόγο.

 

Μέχρι στιγμής αυτά που κάνω είναι τα εξής : αρχικά αντιλαμβανόμενος το κόστος για το περιβάλλον και τα υπόλοιπα ζώα έχω γίνει σχεδόν vegan , κατά δεύτερον κυκλοφορώ με ποδήλατο για να μη περνώ αυτοκίνητο και μολύνω το περιβάλλον και τέλος όταν βλέπω συνθήματα-αυτοκόλλητα από φασιστοειδή στον τοίχο τα σβήνω. Παλιότερα είχα γράψει και μερικά συνθήματα δικά μου αλλά πια δεν έχω τη ψυχική δύναμη να κάνω ούτε αυτό. Η ερώτηση μου είναι η παρακάτω : Τι θα μπορούσα παραπάνω να κάνω για να βοηθήσω στο να επιτευχθει ο στόχος της αταξικής ελεύθερης κοινωνίας ? Έχετε καμιά ιδέα ? Να φτιάξω κάνα ντοκιμαντέρ μιας και ασχολούμαι με το video editing ερασιτεχνικά ? 


Επειδή έγραψες όλα αυτά τα προβλήματα και κυρίως ότι είσαι σε μία μικρή συντηρητική πόλη, εάν μπορείς να φτιάξεις μία μικρή κοινότητα ανθρώπων έστω και τρία άτομα που θα μοιράζεστε , θα συζητάτε θα έχετε αλληλεγγύη μεταξύ σας. Αυτό θα σε βοηθήσει και στην κατάθλιψη , αφού η μοναξιά αυξάνει την κατάθλιψη. Για την κατάθλιψη δεν είναι κακό να πάρεις ένα ελαφρύ αντικαταθλιπτικό, δεν είναι ταμπού , όπως και να βλέπεις έναν ψυχίατρο ή ψυχολόγο που καλά κάνεις και βλέπεις, αλλά αυτό θα στο πει ο ίδιος. Μετά θα δεις με την μικροκοινότητά σου τι μπορείτε να κάνετε και για το κίνημα. Πολύ καλό το ότι κυκλοφορείς με ποδήλατο, όπως και η πεζοπορία είναι αντικαταθλιπτικές δραστηριότητες. Όπως επίσης και η επαφή με τη φύση. Αλλά πρέπει να έχεις έστω και δύο ή ακόμα και έναν άνθρωπο να μοιράζεσαι. Είναι βασικό πράγμα για να ονειρευόμαστε μία μεγάλη κοινότητα , να δοκιμάζουμε τον εαυτό μας σε μία μικροκοινότητα αλληλεγγύης , αγάπης και προσφοράς. Επίσης μην τα βλέπεις όλα μαύρα και επειδή κάποιος δηλώνει δεξιός να νομίζεις ότι είναι φασίστας. Έχω δει αριστερούς που να είναι πολύ τσιγκούνηδες και <κακοί> άνθρωποι και δεξιούς που να δίνουν και το βρακί τους σε συνάνθρωπο. Γενικά το δεξιός και αριστερός δεν μου λέει κάτι , από εμπειρία στο λέω και το είδες και με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλους που λένε είναι ΚΚΕ και μόνο κομμουνιστές δεν είναι στην πράξη. Μακριά μόνο από φασίστες. Και εάν προκύψει και κάποια σχέση να είναι και συντροφική αλλά και ερωτική είναι και αυτό πολύ καλό αφού χρειάζεται και ο έρωτας. Μην ψάχνεις μόνο για παρέα όποιον δηλώνει αναρχικός ή αναρχικιά. Καλός άνθρωπος, προοδευτικός να είναι και να ταιριάζετε και κάνε τον παρέα. Καλή δύναμη σου εύχομαι.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License