[Βόλος]-Ενημέρωση απο μικροφωνική συγκέντρωση

Καμία δική δεν ανακόπτει να κινήματα υπεράσπισης νερού και αέρα- τον αγώνα για Γη & Ελευθερία.

post image

Συγκέντρωση με μικροφωνική πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15/10 το απόγευμα στην πλατεία Αγ.Νικολάου, απο τον συντονισμό συλλογικοτήτων ενάντια στην καύση σκουπιδιών απο την ΑΓΕΤ. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν περίπου 25 άτομα και είχε ενημερωτικό χαρακτήρα για το δικαστήριο που είναι την Τετάρτη 17/10 :1) του συλληφθέντα φοιτητή της πορείας του Ιουνίου και 2) την δίκη πολιτών για παρέμβαση στο κτήριο της νομαρχίας στα πλαίσια του κινήματος διαμαρτυρίας για την καύση σκουπιδιών.Στο κείμενο που μοιράζονταν υπήρχε αναφορά επίσης και για τις νέες διώξεις που βρίσκονται στα σκαριά εις βάρος διαδηλωτών αλλά και για το γαϊτανάκι δικών (σύνολο 5) που ακολουθεί κατά την διάρκεια του επόμενου μήνα, εις βάρος των κινημάτων της πόλης για την υπεράσπιση του αέρα και του νερού. Ενημερωτικά : 21/10 Δύο δίκες (Κίνημα καύσης) , 4/11 (Κίνημα Νερού), 18/11 (Κίνημα Νερού) , 20/11(Κίνημα Νερού).

Η αλληλεγγύη το όπλο μας.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License