[Βόλος]- Ενημέρωση απο δικαστήρια, υποθέσεις: Κατάληψη Τερμίτα & κάυση σκουπιδιών

10 - 100- 1000αδες καταλήψεις, ενάντια σε εναν κόσμο οργάνωμενης σήψης.

post image

Αθώοι κρίθηκαν χθες απο το μονομελές πλημμελειοδικείο του Βόλου (έπειτα απο σύντομη διαδικασία), οι τρεις συλληφθέντες της επιχείρησης εκκένωσης την κατάληψης Τερμίτα τον Γενάρη του 18. Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης (περίπου 30 ατόμων) απέναντι απο τα δικαστήρια έπειτα απο καλέσματα αλληλέγγυ@ων της κατάληψης Τερμίτα, αλλά και πρωτοβουλίας της κατάληψης Ματσάγγου. Η αστυνομική παρουσία ήταν διακριτική πίσω από τα δικαστήρια, ενώ η συγκέντρωση στηρίχτηκε και απο άλλες πόλεις. Την ίδια μέρα ήταν προγραμματισμένη και η δίκη ενός πολίτη-αγωνιστή μετά από μήνυση που του άσκησε η ΑΓΕΤ έπειτα απο απο τον ξυλοδαρμό του από υπαλλήλους της εταιρίας την ώρα που προσπαθούσε να υπερασπιστεί το πανό της της επιτροπή πολιτών Βόλου ενάντια στην καύση των σκουπιδιών. Η δίκη αυτή λόγω της προχωρημένης ώρας, πείρε αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι καταλήψεις είναι χώροι ελευθερίας και συνάντησης αγώνων.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License