[Λαρισα] Παρεμβαση με σπρει

Παρεμβαση με σπρει εξω απο το πατρικο σπιτι του Λ.Λαζοπουλου μετα την συνατνηση του με τον Αχ.Μπεο σε αλληλεγγυη με των αγωνα τον κατοικων Βολου και Πηλιου.

post image

Στα μέσα Σεπτεμβρίου ο ηθοποιός Λ.Λαζόπουλος συναντήθηκε με τον μαφιόζο Αχ.Μπεο (δήμαρχος Βόλου) σ ένα πολύ φιλικό κλιμα όπως περιγράφει ο ίδιος. Στόχος της συνάντησης ήταν η συνεργασία της δραματικής σχολής του Λάκη με τον Δήμο Βόλου την νέα χρονιά δίνοντας έμφαση στα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Ο Λαζόπουλος όπως θυμόμαστε πολύ καλά έγινε γνωστός την περίοδο του 2008 και μετέπειτα εκμεταλλευόμενος τις κοινωνικές συνθήκες και αναταραχές όλων εκείνων των χρόνων κάνοντας όπως έλεγε εκείνος απλά σάτιρα. Ωστόσο η σάτιρα του λειτουργούσε κυρίως σαν αντιπολίτευση στις τότε κυβερνήσεις φτιάχνοντας για τον ίδιο ένα αντισυστημικο και λαϊκό προφίλ παραλληλαμε τα υψηλα ποσοστα ακροαματικοτητας που κατεγραφε. Δεν έχανε ευκαιρία να αναδείξει κοινωνικά ζητήματα ακόμα και κινήματα που δραστηριοποιουνταν στην επικράτεια το διάστημα των μεγάλων επιτυχιών του.

Αλλά όπως αποδεικνύεται σήμερα έκανε απλά σάτιρα γιατί αυτό πουλούσε και του επεφερε κερδη. Η συνάντηση του και η επικείμενη συνεργασία του με τον μαφιόζο Αχ.Μπεο μόνο ξέπλυμα μπορεί να θεωρηθεί επιβεβαιωνοντας οτι το μονο του κριτηριο στην πραγματικοτητα ειναι το προσωπικο κερδος και τιποτα παραπανω. Επειδή δεν είχαμε ποτέ αμφιβολίες για ανθρώπους σαν τον Λάκη είπαμε να του το θυμήσουμε αφήνοντας του ένα μύνημα, στην πατρική του οικία, στην Λάρισα.

Στηρίζουμε και δείχνουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στους κατοίκους του Βόλου ενάντια στον Αχ.Μπεο και τη Lafarge-ΑΓΕΤ.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

πρωτοβουλια ατομων απο τον αναρχικο/αντιεξουσιαστικο χωρο και ευρυτερο ανταγωνιστικο κινημα.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License