Στη “Συγκέντρωση αλληλεγγύης ενάντια στην κατασταλτική πολιτική του κράτους στις φυλακές” που πραγματοποίθηκε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στον Κορυδαλλό παρέμβηκαν με ηχητικό μήνυμα οι πολιτικές κρατούμενες από την Τουρκία Hazal Secer και Harika Kizilkay.

Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση του ηχητικού που έστειλαν οι συντρόφισσες:

Γεια σας. Σας χαιρετάμε όλους και όλες. Καλωσήρθατε και ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη σας. Τέτοιες κινήσεις, όπως η σημερινή συγκέντρωση, ενδυναμώνουν τον αγώνα εντός και εκτός των τειχών, καθώς μέσα κι έξω από τις φυλακές οι κατασταλτικοί μηχανισμοί επιτίθενται στους αγωνιστές και στις αγωνίστριες με αμείωτη ένταση με απώτερο σκοπό την παράδοση των επαναστατών και των επαναστατριών.

ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Την περίοδο όπου ξεκίνησαν οι εισβολές – έφοδοι των ανδρείκελων της αστυνομίας στο κελί μας, εμείς βρισκόμασταν σε κυκλική απεργία πείνας για 1 μήνα, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους συντρόφους και τις συντρόφισσές μας που διεξήγαγαν στην Τουρκία την μεγάλη Αντίσταση της απεργίας πείνας μέχρι θανάτου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε τέτοιες εκδικητικές επιθέσεις, αλλά όσο και να προσπαθούν δεν μπορούν να κάμψουν το ηθικό και την Αντίσταση μας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4 μέρες απεργία πείνας ο σύντροφός μας Sadi Naci Ozpolat, που κρατείται στις φυλακές Διαβατών με τα εξής αιτήματα:

Να μην του σκίζουν τα βιβλία και να του παραδίδουν το ταχυδρομείο που του αποστέλλεται χωρίς λογοκρισία.

Να του επιτραπεί επισκεπτήριο με ένα φιλικό του πρόσωπο, καθώς δεν έχει οικογένεια στην Ελλάδα.

Οι επαναστάτες δεν παραδίδονται, συνεχίζουν την αντίσταση μέσα και έξω από τις φυλακές

Τη Δευτέρα θα ξεκινήσουμε απεργία πείνας, και οι υπόλοιποι 10 σύντροφοι και συντρόφισσες που βρισκόμαστε πολιτικοί κρατούμενοι/ες για την ίδια υπόθεση, δείχνοντας την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον σύντροφο μας Sadi Ozpolat, μέχρι να επιτευχθούν τα πλήρως υλοποιήσιμα και δίκαια αιτήματά του, γνωρίζοντας πως ο αγώνας ενάντια στο φασισμό και την αδικία δε γνωρίζει σύνορα.

ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ

 

Ευχαριστούμε

Hazal Secer

Harika Kizilkaya

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License