Το βράδυ της 16/10 πραγματοποιήσαμε οργανωμένη καταδρομική επίθεση στη διμοιρία ΜΑΤ που στρατοπεύει έξω από την εκκενωμένη κατάληψη Terra Incognita στην Τάσκου Παπαγεωργίου ανταποδίδοντας ένα ελάχιστο ποσοστό της βίας που ασκεί η ΕΛ.ΑΣ. και καταστώντας σαφές πως το κατώφλι μιας κατάληψης δεν αποτελεί φιλόξενο μέρος για τα σκουπίδια του Μ.Χρυσοχοΐδη.

Η κατασταλτική δράση του κράτους έχοντας εξαπολύσει ήδη αμέτρητες επιθέσεις,συνεχίζει ακατάπαυστα την επέλαση της με απώτερο σκοπό να αποδομήσει οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής αντίστασης και να εμποδίσει με κάθε μέσω οποιαδήποτε προσπάθεια αντίδρασης,χτυπώντας πορείες,προφυλακίζοντας αγωνιστές και προσπαθώντας να εξαφανίσει κάθε δομή αγώνα.   Στα πλαίσια αυτής της τρομοκρατικής πολιτικής εντάσεται και η εκκένωση της κατάληψης Terra Incognita και η μόνιμη εγκατάσταση μπάτσων στην γειτονιά που επιχειρεί να δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό και να πουλήσει για άλλη μια φορά τάξη και ασφάλεια. Εμείς απ'την πλευρά μας,δηλώνουμε πως καμία επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη και η κρατική βία θα απαντηθεί με βία.

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ TERRA INCOGNITA ΚΑΙ ΣΤΗ ROSA NERA

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

σύντροφοι/ισσες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License