Γαλλία: Αναλήψεις ευθύνης για εμπρηστικές επιθέσεις

Γαλλία, Καβαγιόν: Εμπρηστική επίθεση σε ερευνητικό κέντρο της Saint-Gobain | Γαλλία: Έμπρακτη αλληλεγγύη – Εμπρησμός κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Γαλλία, Καβαγιόν: Εμπρηστική επίθεση σε ερευνητικό κέντρο της Saint-Gobain

Καβαγιόν (Γαλλία): Τρικυμιώδης η νύχτα της 19ης Σεπτέμβρη 2020. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την επίθεση σε ερευνητικό κέντρο της βιομηχανικής εταιρείας Saint-Gobain στο Καβαγιόν. Η Saint-Gobain αποτελεί κολοσσό της γαλλικής βιομηχανίας.

Επιπλέον, η εταιρεία προμηθεύει με προϊόντα τον αμυντικό τομέα, και παράγει εξοπλισμό για ελικόπτερα, μαχητικά αεροσκάφη, υποβρύχια, πολεμικά πλοία, στρατιωτικά οχήματα…

Για κάμποσα χρόνια, μεγαλομέτοχος της Saint-Gobain είναι μια απ’ τις πλουσιότερες οικογένειες της Χιλής: η οικογένεια Matte.

Καταστρέψαμε με φωτιά τις εγκαταστάσεις αερισμού στις σκεπές των εργαστηρίων της στο Καβαγιόν, καθώς επίσης και τη βασική αποθήκη τους.

Αλληλεγγύη με τις αιχμάλωτες και τους αιχμαλώτους της εξέγερσης στη Χιλή!

Λευτεριά στη Monica και τον Francisco!

Η αλληλεγγύη αναμεταξύ αναρχικών δεν είναι απλώς λόγια.

(A)

Πηγή: Act For Freedom Now

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Γαλλία: Έμπρακτη αλληλεγγύη – Εμπρησμός κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Έμπρακτη αλληλεγγύη

Τη νύχτα μεταξύ 17ης και 18ης Σεπτεμβρίου, μια κεραία κινητής τηλεφωνίας παραδόθηκε στις φλόγες στο Fenouillet, βόρεια της Τουλούζης.

Ενόσω η Airbus, όπως και οι περισσότερες μεγαλοεταιρείες, απολύουν τους εργαζομένους τους, η κυβέρνηση τιγκάρει τα ταμεία και κυνηγά να μας εξαναγκάσει ν’ αποδεχθούμε τα αναπτυξιακά πλάνα τα οποία βασίζονται στην “απόλυτη ψηφιοποίηση”. Προϊόντα και εργοστάσια να πάνε χέρι-χέρι με την τηλε-εργασία, και το 5G να βρίσκεται στη βάση της μελλοντικής μας εκμετάλλευσης. Ας αντισταθούμε!

Αλληλεγγύη με τους εργαζομένους που αγωνίζονται και με όσους κατηγορούνται για τις επιθέσεις ενάντια στο 5G στο Lons le Saunier, στη Mulhouse, στη Lille και στη Jura*.

Κάποια φαντάσματα που στοιχειώνουν την Ευρώπη

* Σημείωση της ιταλικής μετάφρασης: Τους τελευταίους μήνες, έπειτα από δεκάδες επιθέσεις σε κεραίες αναμετάδοσης, το Κράτος πασχίζει να πλήξει την πρακτική αυτή μέσω καταστολής. Δεκατέσσερα άτομα συνελήφθησαν στην Alsace, κατηγορούμενα για εννέα εμπρησμούς σε κεραίες. Δύο άτομα καταδικάστηκαν σε 4 και σε 3 έτη κάθειρξης για εμπρησμό κεραίας στη Jura. Τέσσερα άτομα φορτώθηκαν ποινές που κυμαίνονται από 8 μήνες ως 1 χρόνο κάθειρξης για τον εμπρησμό κεραίας στο Douai. Πρόσφατα ένας σύντροφος συνελήφθη στην Besançon, κατηγορούμενος για εμπρησμό μιας κεραίας και για απόπειρα εμπρησμού μιας ακόμη.

Πηγή: Act For Freedom Now

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License