Λατινική Αμερική: Αναλήψεις ευθύνης για δύο εμπρηστικές επιθέσεις

Αργεντινή, Μπουένος Άιρες: Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση σε περιπολικό | Ουρουγουάη: Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση σε κεραία τηλεπικοινωνιών

post image

Αργεντινή, Μπουένος Άιρες: Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση σε περιπολικό

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 1.45, πυρπολήσαμε ένα περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος 47 στην πόλη του Μπουένος Άιρες, στη συμβολή των οδών Nazca και Habana, στο Villa Pueyrredon.

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕΛΑΝΙ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ.

ΜΑΥΡΟΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ.

Πηγή: Contra Info

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Ουρουγουάη: Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση σε κεραία τηλεπικοινωνιών

Σε συνέχεια της καμπάνιας για την εξάλειψη των κεραιών τηλεπικοινωνιών, προβήκαμε σε μια νέα εμπρηστική επίθεση.

Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα δράσεων την 5η Οκτώβρη για τα συντρόφια που παραμένουν αιχμάλωτα του χιλιάνικου κράτους έπειτα απ’ την εξέγερση, και σ’ αυτά ποθούμε να στείλουμε τους χαιρετισμούς μας, πεπεισμένοι πως το προτιμότερο μέσο γι’ αυτόν τον σκοπό είν’ η φωτιά.

Για την καταστροφή της τεχνολογικής κοινωνίας και για την υπεράσπιση της καταστροφικής πρακτικής ως εργαλείο αγώνα. Εφόσον το κεφάλαιο υφίσταται παντού, παντού υφίσταται κι η δυνατότητα επίθεσης.

Χαιρετισμούς στους μαχητές και τις μαχήτριες!

Οι αιχμάλωτες κι οι αιχμάλωτοι στους δρόμους!

Πηγή: Contramadriz

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License