Ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στους/ις διωκόμενους/ες αναρχικούς/ες για την υπόθεση ''σύντροφοι/σσες'' | 26/10 19.00 ΑΣΟΕΕ

Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης 26/10, στις 19.00, στην ΑΣΟΕΕ. Θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση καθώς αναμένονται κλήσεις των συντρόφων και της συντρόφισσας για απολογία, καθώς και συζήτηση για καθορισμό δράσεων αλληλεγγύης.

Στις 8 και 9 Μαρτίου 2020 συλλαμβάνονται 3 σύντροφοι και 1 συντρόφισσα με μοναδικό στοιχείο την υποτιθέμενη οπτική ''αναγνώριση'' του ενός από 2 ασφαλίτες, σε βίντεο την νύχτα της επίθεσης στο ίδρυμα Μητσοτάκη. Λόγω των φιλικών-συντροφικών τους σχέσεων συλλαμβάνονται και οι 2 σύντροφοι και η συντρόφισσα. Βρίσκονται και οι 4 διωκόμενοι για μία τεράστια δικογραφία που περιλαμβάνει 54 επιθέσεις, βάσει του νόμου 187Α, κατηγορούμενοι για συγκρότηση και ένταξη σε υποτιθέμενη ''τρομοκρατική οργάνωση'' με το όνομα ''Σύντροφοι-Συντρόφισσες''. Οι σύντροφοι αφήνονται ελεύθεροι με σκληρούς περιοριστικούς όρους (παρών 3 φορές το μήνα σε ΑΤ,απαγόρευση επικοινωνίας και συναναστροφής μεταξύ τους, απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε πολιτική συνάθροιση ή πορεία, απαγόρευση εισόδου στην περιοχή των εξαρχείων, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, δέσμευση όλων των περιουσιακών τους στοιχείων), ενώ στον σύντροφο που ''αναγνωρίστηκε'' στο βίντεο επιβάλλεται επιπλέον η μετεγκατάσταση του στην γενέτειρά του. Οι σύντροφοι και η συντρόφισσα από την αρχή αρνούνται όλες τις κατηγορίες δηλώνοντας δημόσια, πως διώκονται αποκλειστικά για την πολιτική τους ταυτότητα.

Είναι δεδομένο πως αυτή η δίωξη των συντρόφων από την αστυνομία αποτελεί μία προσπάθεια κοινωνικής-ψυχολογικής-οικονομικής εξόντωσης τεσσάρων αναρχικών. Η δίωξη της πολιτικής ταυτότητας και δράσης, θα πεσει στο κενό για άλλη μία φορά.

Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης 26/10, στις 19.00, στην ΑΣΟΕΕ. Θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση καθώς αναμένονται κλήσεις των συντρόφων και της συντρόφισσας για απολογία, καθώς και συζήτηση για καθορισμό δράσεων αλληλεγγύης.

ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 3 ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ''ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ-ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ''

Σύντροφοι-Συντρόφισσες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License