Κομοτηνή-Ανάρτηση πανό

Εμείς, ως την ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης μας προς τον σύντροφο Π. Γεωργιάδη και τους συντρόφους Μ.Τ. και Ε.Μ., αναρτήσαμε πανό στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

post image

Στις 23/9 μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ συλλαμβάνονται οι σύντροφοι Π. Γεωργιάδης και Μ.Τ. και την επόμενη μέρα η Ε.Μ. Ο Π. Γεωργιάδης κρίνεται προφυλακιστέος για την συμμετοχή του στην Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, ενώ στους άλλους δύο προσάπτονται κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα και αφήνονται ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Εμεις, ως την ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης μας, αναρτήσαμε πανό στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ Μ.Τ. ΚΑΙ Ε.Μ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

 

Αναρχικός Τομέας Κομοτηνής.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License