Γιάννενα | Ενημέρωση από την πορεία υπέρ των καταλήψεων

Την Παρασκευή 16/10 πραγματοποιήθηκε μικροφωνική συγκεντρωση και στη συνέχεια πορεία, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων, υπέρ των καταλήψεων και υπεράσπισης των κοινωνικών αγαθών (στέγη, ρεύμα,νερό), εκφράζοντας παράλληλα αλληλέγγυη στις πρόσφατα εκκενωμένες Terra Incognita, Rosa Nera και Φιλολάου 99.

post image

Την Παρασκευή 16/10 πραγματοποιήθηκε μικροφωνική συγκέντρωση στην Περιφέρεια Ηπείρου και στη συνέχεια πορεία υπέρ των καταλήψεων και υπεράσπισης των κοινωνικών αγαθών (στέγη, ρεύμα,νερό), εκφράζοντας παράλληλα αλληλέγγυη στις πρόσφατα εκκενωμένες Terra Incognita, Rosa Nera και Φιλολάου 99. Στην πορεία συμμετείχαν με κοινό μπλοκ οι τρεις καταλήψεις της πόλης (κατάληψη Αντιβίωση, κατάληψη στέγης Acta et Verba, κατάληψη στέγης Σαχίνη 3) καθώς και αλληλέγγυοι σύντροφοι/-ισσες, το μπλοκ της αντιεξουσιαστικής κίνησης - χειρονομίας, μπλοκ ΝΑΡ και νΚΑ. Η πορεία είχε έντονο παλμό και φωνάχτηκαν συνθήματα υπερ των καταλήψεων και κατά της κρατικής καταστολής, η οποία και πέρασε από τις καταλήψεις που βρίσκονται στην περιοχή του Άλσους, καταλήγωντας στην κατάληψη Αντιβίωση, περνόντας από γειτονιές και κεντρικά σημεία της πόλης.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ - ΝΕΡΟ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License