Θεσσαλονίκη-Μηχανοκίνητη πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις

Το πρωί του Σαββάτου 24/10 πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία που πέρασε απ΄ όλες τις καταλήψεις της πόλης προπαγανδίζοντας την πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 31 Οκτώβρη, εν όψει του μήνα αλληλεγγύης στην κατάληψη Terra Incognita αλλά και τις δομές του αγώνα που δέχονται επίθεση από το κράτος, το κεφάλαιο και τις μαφίες τους.

post image

Το πρωί του Σαββάτου 24 Οκτώβρη συντρόφισσες και σύντροφοι της ανοιχτής συνέλευσης αλληλεγγύης στην κατάληψη Terra Incognita, πραγματοποίησαν προπαγανδιστική μηχανοκίνητη πορεία ενόψει της κεντρικής διαδήλωσης αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τις δομές του αγώνα που δέχονται επίθεση όλο αυτό το διάστημα. Η πορεία ξεκίνησε από το Πολυτεχνείο του ΑΠΘ με κατεύθυνση πρώτα την κατάληψη Terra Incognita που βρίσκεται ακόμη υπό καθεστός ομηρίας με τα ένστολα σκουπίδια να στρατοπεδεύουν έξω από το κτίριο. Ακολούθησε στάση στην κατάληψη Mundo Nuevo και την 111, ενώ στη συνέχεια οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι κινήθηκαν προς τα ανατολικά της πόλης όπου βρίσκονται οι καταλήψεις Φάμπρικα Υφανέτ και Κοινωνικό Κέντρο Αγώνα Τούμπας. Τελικό σταθμό αποτέλεσαν οι καταλήψεις ΕΚΧ Σχολείο για τη Μάθηση της Ελευθερίας και Libertatia. Οι δράσεις για την αλληλεγγύη και την υπεράσπιση των καταλήψεων συνεχίζονται στους δρόμους.

Αλληλεγγύη στις εστίες αγώνα που δέχονται επίθεση

Η Terra θα μείνει κατάληψη για πάντα

Όλες και όλοι στους δρόμους Σάββατο 31-10, 13:00 Καμάρα

Βίντεο από την μοτοπορεία εδώ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License