Το Σάββατο και την Κυριακή, ίσχυε στην Πάτρα η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00.30, η οποία ακυρώθηκε μαχητικά από τον κόσμο της πλ.Όλγας. Ενδεικτικά,00.31 ακριβώς υπερπληθής ομάδα μπάτσων εισέβαλε στην πλατεία περικυκλώνοντας τον κόσμο.Την Τρίτη 27-10  2 ομάδες ΔΙΑΣ με ακροβολισμένους ασφαλίτες στρατοπεδεύουν από νωρις το βράδυ απέναντι από την πλ. Όλγας,σταματώντας κόσμο.Όταν αποχώρησε η πρώτη ομάδα 10 με 15 άτομα με γυμνά χέρια εφορμούν από την πλ. Όλγας καταπάνω τους. Οι μπάτσοι τρέπονται σε φυγή αφήνοντας οι οδηγοί το μοναδικό τους δικάβαλο πίσω, ο οποίος εκλιπαρώντας για βοήθεια στον ασύρματο χτυπήθηκε βιαστικά,μιας και από το πολύ τρέξιμο είχε φτάσει έναν δρόμο πριν το Αστυνομικό Μέγαρο.

οι ατομικά υπεύθυνοι

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License