Για την προσαγωγή μου από τα Εξάρχεια στις 19/9/2020

Το Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 2020 στις 24:00, καθώς οδηγούσα στην οδό Σολωμού στα Εξάρχεια, μπάτσοι της ομάδας «Δράσης» χωρισμένοι στα δύο, μου έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο κόβοντάς μου το δρόμο.

«Η Αναρχία δεν είναι κοινωνική φόρμα, είναι μια μέθοδος εξατομίκευσης. Καμία κοινωνία δεν θα μου αναγνωρίσει τίποτα παραπάνω από μια περιορισμένη ελευθερία και την καλή ζωή που διαθέτει σε όλα τα μέλη της. Αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτό και θέλω περισσότερα.

Θέλω όλα όσα έχω την δύναμη να κατακτήσω.

Κάθε κοινωνία προσπαθεί να με φυλακίσει στα σεβάσμια όρια και τις απαγορεύσεις της.

Εγώ δεν αναγνωρίζω αυτά τα όρια, γιατί τίποτα δεν απαγορεύεται και όλα είναι επιτρεπτά για εκείνον που έχει τη δύναμη και την γενναιότητα.»

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ… ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Renzo Novatore

Το Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 2020 στις 24:00, καθώς οδηγούσα στην οδό Σολωμού στα Εξάρχεια, μπάτσοι της ομάδας «Δράσης» χωρισμένοι στα δύο, μου έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο κόβοντάς μου το δρόμο.

Μετά από τις τυπικές ερωτήσεις και την εξακρίβωση στοιχείων, με προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ χωρίς καμία αφορμή.

Στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, με μια σειρά “ψαρωτικών ερωτήσεων” μου έδειξαν ότι γνωρίζουν πληροφορίες τόσο για μένα όσο και για τον συντροφικό μου κύκλο.

Μετά από ένα 4ωρο απειλών και ψευτοτσαμπουκάδων αφέθηκα τελικά ελεύθερος.

Αυτή το περιστατικό μαζί με άλλα παρόμοια, εντάσσεται στην γενικότερη στρατηγική του κράτους για την καταστολή του Αναρχικού χώρου, με κινήσεις εκφοβισμού ατομικοτήτων, συλλήψεις και εκκενώσεις καταλήψεων.

Το τελευταίο χρόνο στα Εξάρχεια η παρουσία των μπάτσων λειτουργεί ως κομμάτι της κατασταλτικής εκστρατείας του κράτους, ενώ το εμπόριο των ναρκωτικών συνεχίζεται ανενόχλητο.

Σε μια περίοδο αδράνειας και οπισθοχώρησης την εξεγερτικών δυνάμεων του Αναρχικού χώρου, το καθεστώς επιχειρεί να εξαλείψει κάθε σημείο συνάντησης, κάθε θύλακα αντίδρασης, κάθε ορμητήριο για τις εξεγέρσεις του αύριο. Γι΄ αυτό επιτρέπει την είσοδο μπάτσων στα πανεπιστήμια (πανεπιστημιακό άσυλο), οργανώνει γαι την καταστολή των διαδηλώσεων και με κάθε ευκαιρία διαφημίζει στα πληρωμένα από το ίδιο μέσα μαζικής “ενημέρωσης” τις κατασταλτικές ενέργειές του, προσπαθώντας να επιβάλει το κλίμα της “ασφάλειας” και της μηδενικής ανοχής.

Ξέρουν ότι έχουν χίλιους λόγους να φοβούνται. Γι΄αυτό και εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ να συναντιόμαστε, να οργανωνόμαστε, να εφορμούμε.

ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License