Ισπανία: Ενημέρωση για τον αναρχικό σύντροφο Gabriel Pombo da Silva

Με δαύτες τις αράδες θέλουμε να προβούμε σε μια αρκετά σύντομη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταστη του συντρόφου μας Gabriel Pombo da Silva.

Ισπανία: Ενημέρωση για τον αναρχικό σύντροφο Gabriel Pombo da Silva

Προς όλα τα αλληλέγγυα συντρόφια.

Με δαύτες τις αράδες θέλουμε να προβούμε σε μια αρκετά σύντομη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταστη του συντρόφου μας Gabriel Pombo da Silva.

Αφότου μεταφέρθηκε στη φυλακή της León, μπορούμε γενικά να πούμε πως, για πρώτη φορά στη ζωή του ως αιχμάλωτος, δε βιώνει προκλήσεις και έχει την “ησυχία” του. Όμως, πριν λίγες βδομάδες ξεκίνησαν να μην του παραδίδουν τα βιβλία που του αποστέλλονταν, με την παλιά καλή δικαιολογία πως δεν έχουν νόμιμη επικύρωση (κάποια έχουν και κάποια όχι), και φαίνεται επίσης πως η αλληλογραφία είναι πιο βραδυκίνητη, όμως, ως τώρα, παρά τις όποιες παρακωλύσεις, έχει κυλήσει σχετικά καλά.

Έπειτα από ένα συγκεκριμένο δέμα, η παρακράτηση των βιβλίων οδήγησε σε μια ειδοποίηση από τη Δικαστική Εποπτεία της Φυλακής, οπότε ζητάμε απ’ όλα τα συντρόφια μας να μη στέλνουν ποτέ με δέμα βιβλία και έντυπα παντός είδους, μονάχα γράμματα και καρτ-ποστάλ.

Η νομική συνθήκη για τον Gabriel είναι ακόμη σύνθετη, και, δοθέντος του μεγάλου φόρτου εργασίας που απομένει να καταβληθεί, δεν αντέχουμε να ξοδεύουμε χρόνο και χρήμα για να επιλύουμε τέτοιου είδους ζητήματα (κάτι που προφανώς οφείλει βέβαια να γίνει).

Όποιος/όποια θέλει να στείλει βιβλία στον σύντροφό μας, μπορεί να το κάνει στην ακόλουθη διεύθυνση, αποσαφηνίζοντας πως τα βιβλία είναι για τον Gabriel:

SOV Toledo CNT / AIT

Río Valdeyernos Street, 4

45007 Toledo

Spain

Μόνον έντυπα με νομική επικύρωση, απεσταλμένα σ’ αυτήν τη διεύθυνση, μπορούν να εισέλθουν στη φυλακή στα δέματά τους τις ημέρες του επισκεπτηρίου.

Ο σύντροφός μας είναι καλά στην υγεία του, το ηθικό του είν’ ακμαίο, και στέλνει σφιχτές αγκαλιές γεμάτες αποφασιστικότητα στα αλληλέγγυα συντρόφια του, γεμάτες αξιοπρέπεια προς όλες τις γωνιές του κόσμου.

Ιδού ξανά η διεύθυνση αλληλογραφίας για να στείλετε στον Gabriel:

Gabriel Pombo da Silva

C.P. Mansilla de las Mulas

Place Villahierro

24210 – Mansilla de las Mulas (León)

Spain

Πηγή: Act For Freedom Now

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License