ΗΠΑ, Καλιφόρνια: Εμπρησμός οχήματος στις εγκαταστάσεις της εταιρείας “Johnson Controls”

Ξημερώματα της 24ης Οκτώβρη, πυρπολήθηκε εταιρικό όχημα στις εγκαταστάσεις της “Johnson Controls”, στη Cypress της Καλιφόρνια. Ήταν μια άμεση επίθεση στον δομικό μηχανισμό του συμπλέγματος της βιομηχανίας του εγκλεισμού.

ΗΠΑ, Καλιφόρνια: Εμπρησμός οχήματος στις εγκαταστάσεις της εταιρείας “Johnson Controls”

Ξημερώματα της 24ης Οκτώβρη, πυρπολήθηκε εταιρικό όχημα στις εγκαταστάσεις της “Johnson Controls”, στη Cypress της Καλιφόρνια. Ήταν μια άμεση επίθεση στον δομικό μηχανισμό του συμπλέγματος της βιομηχανίας του εγκλεισμού. Η “Johnson Controls” —μαζί με τη θυγατρική της, την “Tyco Integrated Security”— παράγει προϊόντα τεχνολογικής επιτήρησης για φυλακές και κέντρα κράτησης (μεταναστών) της ICE. Η τεχνολογία που αναπτύσσεται απ’ την “Johnson Controls” διευκολύνει τις πολιτικές μαζικού εγκλεισμού και απελάσεων, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για την καθημερινή λειτουργία του κράτους του εγκλεισμού. Η φωτιά αυτή άναψε ως μια κίνηση αλληλεγγύης με τις τρέχουσες αντι-μπατσικές ταραχές που συμβαίνουν ανά τη χώρα: για όσες και όσους αιχμαλωτίστηκαν κατά τη διάρκεια των εξεγέρσεων, για όσους και όσες παραμένουν ελεύθερες.

Όποιος κι αν βγει Πρόεδρος την ημέρα των εκλογών, είτε είναι ο Biden είτε ο Trump, ένα είναι σίγουρο: οι απελάσεις και τα λιντσαρίσματα των μπάτσων έναντι των μαύρων και καφέ ανθρώπων θα συνεχίζονται. Η συλλογική μας δύναμη βρίσκεται στους δρόμους — όχι στην κάλπη. Δεν υφίσταται εκλογική λύση στην κρίση που βιώνουμε. Ας πούμε πως αυτή ήταν προσφορά μας στην κάλπη.

Πηγή: 325

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License