Σχετικά με το εργαστήρι παιδικών δράσεων «Φτου Ξελευτερία» το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ

Ο χώρος της κατάληψης το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, 11-1μμ, όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει το εργαστήριο παιδικών δράσεων «Φτου Ξελευτερία», θα είναι ανοιχτός για όσες και όσους επιθυμούν να φέρουν πράγματα για την Αυτοοργανωμένη Δομή Αλληλεγγύης και Συλλογής-Προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης «Το Ντουλάπι». Η δομή είναι ανοιχτή κάθε Δευτέρα 19:00-21:00.

Σχετικά με το εργαστήρι παιδικών δράσεων «Φτου Ξελευτερία» το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου είχε προγραμματιστεί από την Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου ένα ακόμα εργαστήρι παιδικών δράσεων «Φτου Ξελευτερία», εξαιτίας όμως του σοβαρού υγειονομικού ζητήματος, της κοινωνικής κατάστασης και των εξελίξεων που βιώνουμε αποφασίσαμε να αναβάλλουμε το παιδικό εργαστήρι.

Ο χώρος της κατάληψης θα είναι ανοιχτός από τις 11πμ έως και τη 1μμ για όσες και όσους επιθυμούν να φέρουν πράγματα για την Αυτοοργανωμένη Δομή Αλληλεγγύης και Συλλογής-Προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης «Το Ντουλάπι».

Η Αυτοοργανωμένη Δομή «Το Ντουλάπι» το τελευταίο διάστημα καλείται να ανταπεξέλθει σε αυξανόμενες ανάγκες για αγαθά, για ολοένα και περισσότερους συνανθρώπους μας. Την περασμένη εβδομάδα η δομή προσπάθησε να καλύψει τις ανάγκες 30 περίπου οικογενειών.

Ενημερώνουμε όποιον και όποια ενδιαφέρεται να προσφέρει ότι υπάρχουν οι παρακάτω ελλείψεις:

  • ρύζι
  • μακαρόνια
  • όσπρια
  • τοματοπελτέδες
  • γάλατα
  • λάδι
  • αλεύρι
  • είδη σωματικής υγιεινής
  • χαρτιά υγείας
  • καθαριστικά γενικής χρήσης

Οποίος/α ενδιαφέρεται να προσφέρει ενημερώνουμε ότι η δομή είναι ανοιχτή κάθε Δευτέρα 19:00-21:00.

Επιπλέον, εκτάκτως μπορεί να φέρει πράγματα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, 11-1μμ, στον χώρο της κατάληψης πρώην ΠΙΚΠΑ, όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει το εργαστήριο παιδικών δράσεων «Φτου Ξελευτερία».

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα-askpthk.espivblogs.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License