Χιλή: Οδοφράγματα αλληλεγγύης και μνήμης

Χιλή, Σαντιάγο: Οδοφράγματα αλληλεγγύης για τα αιχμάλωτα συντρόφια, και μνήμης για τον Mikhail Zhlobitsky και τον Kevin Garrido | Χιλή, Maipo: Οδοφράγματα αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατουμένους, και μνήμης για τον σύντροφο Kevin Garrido

post image

Χιλή, Σαντιάγο: Οδοφράγματα αλληλεγγύης για τα αιχμάλωτα συντρόφια, και μνήμης για τον Mikhail Zhlobitsky και τον Kevin Garrido

Καταμεσής της τρέχουσας πανδημίας, η κυβέρνηση ανοίγει τα εμπορικά κέντρα, τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα τουριστικά κέντρα, δίνοντας προφανώς προτεραιότητα στα καπιταλιστικά συμφέροντα. Με όλα δαύτα, ο κόσμος σεργιανά στους δρόμους προσαρμοσμένος στα πλαίσια του ιού, ο οποίος ήρθε για να μείνει. Λένε πως επιστρέφουμε στην “κανονικότητα”, όμως τι γίνεται με τις φυλακές; Εδώ και 8 μήνες έχει επιβληθεί απαγόρευση επισκεπτηρίων, και γι’ αυτό οι οικογένειες, οι φίλοι/ες και τα συντρόφια των κρατουμένων αναρωτιούνται πότε θα μπορέσουν να τους/τις επισκεφθούν.

Για τον λόγο αυτόν, την Πέμπτη 5 Νοέμβρη, συνεισφέροντας στη δρομίσια αγκιτάτσια και στην αλληλεγγύη ενάντια στον εγκλεισμό, κρεμάσαμε πανό και ορθώσαμε οδοφράγματα σε λεωφόρο του Σαντιάγο.

Με τη μικρή μας αυτή χειρονομία, επαναφέρουμε επίσης τη μνήμη των αδάμαστων πολεμιστών, Mikhail Zhlobitsky και Kevin Garrido, 2 χρόνια μετά τον θάνατο του καθενός τους.

Να σταθούμε άμεσα δίπλα στους αιχμαλώτους και τις αιχμάλωτες!

Για τη διάχυση της αγκιτάτσιας και της αλληλεγγύης!

Mikhail και Kevin παρόντες!

Όσο υπάρχει δυστυχία, θα υπάρχει εξέγερση!

Πηγή: Contra Info

Χιλή, Maipo: Οδοφράγματα αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατουμένους, και μνήμης για τον σύντροφο Kevin Garrido

Τη νύχτα της 2ας Νοέμβρη, ορθώσαμε πύρινα οδοφράγματα που μπλόκαραν έναν δρόμο της κοινότητας Buin, ακριβώς 2 χρόνια απ’ τον θάνατο του συντρόφου και πολεμιστή Kevin Garrido Fernández. Επίσης, κρεμάσαμε στην περιοχή πανό αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατουμένους του κοινωνικού πολέμου. Απαιτούμε λευτεριά για τα συντρόφια και όσα άτομα από μετερίζια επαναστατικά, αυτόνομα, ελευθεριακά, αναρχικά και αντιεξουσιαστικά βίωσαν τη φυλακή, σε διαφορετικούς καιρούς και διαφορετικά πλαίσια.

Με τον Kevin στο πλευρό μας

Αλληλεγγύη και δράση για τους πολιτικούς κρατουμένους του κοινωνικού πολέμου

Όσο υπάρχει δυστυχία, θα υπάρχει εξέγερση

Πηγή: Contra Info

Μεταφράσεις: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License