post image

Τίποτα δεν έχει τελειώσει, η απειλή είναι ακόμα παρούσα και συνεχίζουμε τον αγώνα:

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Το YPG International είναι ένα ενωμένο αντιφασιστικό μέτωπο που υπήρξε παρούσα δύναμη στην Επανάσταση της Ροζάβα εδώ και χρόνια. Στους αγώνες ενάντια στο ISIS και το φασιστικό τουρκικό κράτος και τις τρομοκρατικές συμμορίες του, βάζουμε τον διεθνισμό μας σε δράση οπουδήποτε είναι απαραίτητο. Από τη Raqqa έως το Afrin, αυτοί που αγωνίζονται κάτω από τη σημαία του YPG International έχουν σταθεί δίπλα στους ντόπιους συντρόφους μας για την υπεράσπιση του κουρδικού κινήματος ελευθερίας και μιας πολυεθνικής δημοκρατικής Συρίας από όλες τις φασιστικές απειλές. Οι μάρτυρές μας είναι η δέσμευσή μας για τον διεθνισμό και την Επανάσταση· την ίδια στιγμή, φωτίζουν το δρόμο για ένα λαμπρό μέλλον μιας δημοκρατικής Συρίας και επιπλέον, μιας δημοκρατικής Μέσης Ανατολής. Παρόλο που το ISIS έχει ηττηθεί ως επί το πλείστων, ο αγώνας δεν έχει τελειώσει. Το φασιστικό τουρκικό κράτος συνεχίζει να αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Επανάσταση της Ροζάβα, ωθώντας τους τρομοκράτες πληρεξούσιους τους στο Afrin, το Gire Spi, τη Serekaniye, και απειλώντας ξανά τον λαό με μια νέα επίθεση. Πολλές από αυτές τις τρομοκρατικές συμμορίες έχουν άμεση σύνδεση με το ISIS και συνεχίζουν να επιβάλλουν τη βίαιη αντιδραστική ιδεολογία τους στους λαούς των κατεχόμενων περιοχών της Ροζάβα, όπου οι γυναίκες υφίστανται ακραίες κακοποιήσεις και οι άνδρες στρατολογούνται για να πολεμήσουν για τις νεο-οθωμανικές αυτοκρατορικές φιλοδοξίες του τουρκικού κράτους. Ο εχθρός δεν έχει πρόθεση να σταματήσει ωσότου καταστρέψει την κοινωνική πρόοδο που σημείωσε η Επανάσταση της Ροζάβα. Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση είναι σχετικά ήρεμη, το φασιστικό τουρκικό κράτος συνεχίζει την επίθεσή του στον λαό της βορειοανατολικής Συρίας μέσω τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον αμάχων, δολοφονιών πολιτικών ηγετών και διακοπής της παροχής ζωτικών πόρων όπως το νερό. Ο εχθρός μας δεν έχει καμία αιδώ. Χωρίς δεύτερη σκέψη, βομβαρδίζουν αθώους με χημικά όπλα και αφήνουν τους ανθρώπους να πεθάνουν από τη δίψα. Όσο ο εχθρός συνεχίζει αυτήν την εκστρατεία τρόμου, το YPG International θα συνεχίσει την παρουσία του στην Επανάσταση της Ροζάβα και στον αγώνα ενάντια στο φασιστικό τουρκικό κράτος.

Εμείς, ως ομάδα αφοσιωμένων επαναστατών που πιστεύουμε στην αριστερή παράδοση του διεθνισμού, θα παραμείνουμε οπλισμένοι και έτοιμοι όσο ο εχθρός αποτελεί απειλή. Όποιος μοιράζεται αυτή τη φιλοσοφία είναι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχει στις τάξεις μας. Αν και βλέπουμε τον πόλεμο ως πηγή πόνου και ταλαιπωρίας για τους εμπλεκόμενους ανθρώπους, αναγνωρίζουμε ότι η ένοπλη αντίσταση είναι αναγκαιότητα ενάντια στον φασισμό. Τούτου λεχθέντος, το YPG International δεν είναι μόνο μια στρατιωτική δύναμη αλλά και μια επαναστατική οργάνωση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αγωνιζόμαστε ενάντια στην επιρροή του συστήματος μέσα μας, να αναπτύσσουμε τον εαυτό μας και να χτίζουμε μια επαναστατική προσωπικότητα. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση ενός νέου τρόπου ζωής απαλλαγμένου από τη σκληρή κυρίαρχη εξουσία της καπιταλιστικής νεωτερικότητας. Καθώς προχωράμε με το έργο μας στην Επανάσταση της Rojava, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε όλους τους τομείς της κοινωνίας για να παλέψουμε για μια καλύτερη ζωή για όλους τους ανθρώπους στη βορειοανατολική Συρία και πέραν αυτής.

Καλούμε όλους τους αντιφασίστες, δημοκράτες και σοσιαλιστές συντρόφους από όλο τον κόσμο: ελάτε να συμμετάσχετε στον αγώνα ενάντια στον φασισμό, ελάτε να υπερασπιστούμε την ελευθερία και την Επανάσταση. Ζήτω ο αγώνας για έναν καλύτερο κόσμο. Bijî şoreşa Rojava.

Επαναστατικοί χαιρετισμοί

11/11/2020

YPG INTERNATIONAL

Επικοινωνία: ypgrevolution@protonmail.com

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License