Καλησπέρα σε όλους.Με απασχολεί πολύ το θέμα με τα ζώα που εκμεταλλεύονται για την γούνα τους, τα μινκ. Από ότι ξέρετε σφαγιάζονται κατά εκατομμύρια στην Δανία τις τελευταίες μέρες, διότι μόλυναν 12 ανθρώπους με κορονοιο. Θα συνεχίσει μάλλον και η Ολλανδία να τα ξεπαστρέψει και πολύ πιθανό και στην Ελλάδα να συμβεί το ίδιο διότι μόλις ανακοίνωσαν ότι υπάρχει πιθανή λοίμωξη απο covid σε φάρμα μινκ στην Βόρεια Ελλάδα. (Βρέθηκε θετικός στον ιό ο εκμεταλλευτής τους) Μπορούμε να κάνουμε μια επιχείρηση διάσωσης; Να σώσουμε όσα μπορέσουμε! Ούτως η άλλως θα τα σκοτώσουν για την γούνα τους με απαίσιο τρόπο.


Οργανώνονται και πάνε και τα κάνουν.

από ντεζαβόπουλος 16/11/2020 1:13 πμ.


Η συζήτηση στο ίντυ εδώ : https://athens.indymedia.org/post/1202829/

Αγνόησε τον δημοσιογράφο και εστίασε στον τύπο από την εταιρία περιβάλλοντος : https://www.youtube.com/watch?v=g_IBFI7D0Iw

Η απάντηση στην εκτροφή πλασμάτων με αποκλειστικό σκοπό το γδάρσιμό τους για να έχουν γούνες οι Ρώσοι, δεν μπορεί να είναι να αμολήσουμε χύμα 50000 ζώα σοκάροντας το τοπικό οικοσύστημα, αδιαφορώντας τελείως για τις συνέπειες στην τοπική βιοποικιλότητα. Ξέχνα τους ανθρώπους και τις μπίζνες τους, για τα ζώα λέω.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License