ενημέρωση για τον σύντροφο απεργό πείνας Κώστα Σακκά

ενημέρωση για τον σύντροφο απεργό πείνας Κώστα Σακκά

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον σύντροφο, μας ενημέρωσε πως μετά την θετική εξέλιξη του αιτήματος του, αποφάσισε να αναστείλει την απεργία δίψας (που είχε ανακοινώσει πως θα ξεκινήσει σήμερα). Ωστόσο συνεχίζει την απεργία πείνας, μέχρι να επιστρέψει στο κελί του, στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση.

ΣΗΜ. ο σύντροφος βρίσκεται από την έναρξη της απεργίας πείνας, στα πειθαρχεία των φυλακών Νιγρίτας. Ενώ στις πτέρυγες της υπόλοιπης φυλακής, έχουν βρεθεί αρκετοί κρατούμενοι θετικοί στον covid19.

ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License