Κομοτηνή-Ανάρτηση πανό

Εμείς, στις 14/11 αναρτήσαμε πανό στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τον σύντροφο Κώστα Σακκά, δηλώνοντας την εναντίωση μας στο νέο νομοσχέδιο για τις φυλακές και απαιτώντας την άμεση αποσυμφόρηση των φυλακών.

post image

Στις 9/11 ο σύντροφος Κώστας Σακκάς ξεκινάει απεργία πείνας, ενώ ανακοίνωσε οτι θα ξεκινήσει και απεργία δίψας από τις 14/11, διεκδικώντας τα δικαιώματα που του αναλογούν και με κύριο αίτημά του την μεταγωγή του στις Φυλακές του Κορυδαλλού. Στις 13/11 εγκρίθηκε η μεταγωγή του συντρόφου στις φυλακές Κορυδαλλού αλλά αυτή τη στιγμή, όπως ο ίδιος ενημέρωσε, βρίσκεται σε αναμονή καθώς κρατείται ακόμα στα πειθαρχεία των Φυλακών Νιγρίτας λόγω covid.

Εμείς, στις 14/11 αναρτήσαμε πανό στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τον σύντροφο Κώστα Σακκά, δηλώνοντας την εναντίωση μας στο νέο νομοσχέδιο για τις φυλακές και απαιτώντας την άμεση αποσυμφόρηση των φυλακών, όπου οι κρατούμενοι χωρίς καμία υγειονομική περίθαλψη και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας βρίσκονταi εκτεθειμένοι στον ιό(108 κρούσματα στις φυλακές, αριθμός που συνεχώς αυξάνεται καθώς σημειώθηκε και ο πρώτος θάνατος απο covid).

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ 

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

 

Αναρχικός Τομέας Κομοτηνής

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License