Επίθεση των μαντρόσκυλων του Μητσοτάκη στην συγκέντρωση στο Ρέθυμνο

Επίθεση των μαντρόσκυλων του Μητσοτάκη στην συγκέντρωση στο Ρέθυμνο.

Από νωρίς είχε αποκλειστεί το Δημαρχείο από αστυνομικές δυνάμεις που είχαν μπλοκάρει το σημείο του καλέσματος στις 14:00 από αριστερές οργανώσεις και αναρχικούς/ες. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην οδό Παρταλιού στην περιοχή της Καλλιθέας. Μετά από λίγο η πορεία κυκλώθηκε από διμοιρίες και ακολούθησε απευθείας επίθεση με κρότου λάμψης και δακρυγόνα στους περίπου 100 διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί εκέι. Έχουν γίνει πολλές προσαγωγές περιμετρικά και 20 άτομα που κυκλώθηκαν μεταφέρονται στο τμήμα. Κόσμος έχει τραυματιστεί. Όλα εξελίσσονται αυτή την στιγμή και θα ακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση.

Να είμαστε σε εγρήγορση

από timeline theory 17/11/2020 3:58 μμ.


15.50 Ρέθυμνο , απο συντρόφους,οι περισσοτεροι από το μπλοκ της πορείας έχουν προσαχθεί (πολλοί περισσότεροι απο 20 που αναφέρθηκαν αρχικά)και για ακόμη μια φορά όλοι τους έχουν στριμώξει όλους μαζί (όπως είχαν κάβει και τον μάρτριο με τις 93 συλλήψεις μετά απο αντιφασιστική πορεία.

15.35 Ρέθυμνο από συντρόφους

Το άτομο που είν ελαφρά τραυματίας, είναι άτομο που ακούγοντας τις κρότου λάμψης βγήκε από σπίτι του να δει τι γίνεται κ τον έβαλαν κάτω οι μπάτσοι κ άρχισαν να τον χτυπούν κ του λέγανε "Έλα κι εσύ μαζί με τους άλλους, αφού μαζί τους είσαι'

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License