Ενημερωση από την πορεία για 17Ν στην Κέρκυρα

Το αρχικό κάλεσμα αναρχικών/αντιεξουσιστων/τριών ηταν στο εργατικό κέντρο στις 18:00. Απο το μεσημέρι οι μπάτσοι έκλεισαν τους κεντρικούς δρόμους που οδηγούν στην πόλη κι είχαν αποκλείσει όλο το κέντρο, παρενοχλώντας και απειλώντας τους περαστικούς με πρόστιμα. Εν τέλει, η πορεία μεταφέρθηκε στην περιοχή της παλιάς πόλης. Συγκεντρώθηκαν περίπου 70 άτομα στο παλιο λιμάνι, κι έπειτα πραγματοποιήθηκε πορεία στα στενά του Καμπιελο. Όταν αντιλήφθηκαν την συγκέντρωση/πορεία, πλήθος από μπάτσους και ασφαλιτες την περικύκλωσαν και τελικά επιτέθηκαν απρόκλητα στους διαδηλωτές/τριες. Ακολούθησε κυνηγητό στα στενά, άτομα εγκλωβίστηκαν σε πολυκατοικίες στις οποίες μπάτσοι και ασφαλιτες έκαναν εφόδους ψάχνοντας κόσμο και προσήχθησαν συνολικά 16 άτομα, τα οποία χρεώθηκαν με πρόστιμα. Ούτε τα πρόστιμα, ούτε η καταστολή μας τρομάζουν. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στον αυταρχισμό και την παράνοια, ενάντια στην καταστολή του κράτους. Στον δρόμο σπαμε τον τρόμο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License