Προσαγωγές συντρόφων και συντροφισσών απο την κατειλημμένη γειτονιά των προσφυγικών

Μετά από απόπειρα συντρόφων και συντροφισσών να εισέλθουν σε ανοιχτό διαμέρισμα της κοινότητας ιδιοκτήτης άλλου διαμερίσματος κάλεσε τους μπάτσους για εισβολή σε σπίτι, που δεν είναι καν δικό του!! Φυσικά επειδή είμαστε κατειλημμένο έδαφος μετά τους ασφαλίτες ήρθε μια διμοιρία δελτα. Τους εξηγήσαμε ότι θέλουμε να μιλήσουμε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, στο οποίο θέλαμε να μπούμε (αν υπάρχει), αλλά φυσικά προχώρησαν στην προσαγωγή 4 συντρόφων και συντροφισσών. Οι σύντροφοι αυτοί τη στιγμή βρίσκονται στο ΑΤ Αμπελοκήπων και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί. Συντροφια μείνανε μέσα στο ανοιχτό σπίτι τησ κοινότητασ  και οι μπάτσοι ξανάρθανε και έχουν μπει στο κτήριο.

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

από Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών(ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ) 20/11/2020 11:52 πμ.


Προφανώς επειδή δεν υπάρχει κατηγορία εναντίον τους οι προσαχθέντες και προσαχθείσσες αφέθηκαν ελευθερες. Ωστόσο, ο επίμονος ιδιοκτήτης του από κάτω διαμερίσματος ξανακάλεσε τους μπάτσους για 2 συντρόφισσες που έμειναν μέσα στο ανοιχτό σπίτι της κοινότητας.

από Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών(ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ) 20/11/2020 2:49 μμ.


Όλες/οι οι συντροφισσες/οι αφέθηκαν ελεύθερες/οι χωρίς να τους έχει ασκηθεί οποιαδίποτε μήνυση.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License