Ανάρτηση πανό- Γιάννενα

Τις προηγούμενες βδομάδες αναρτήθηκαν αντικατασταλτικά πανό, θέλοντας να υπενθυμίσουμε την σημασία της ανυπακοής στην κοινωνική συναίνεση και της ατομικής εξέγερσης απέναντι στη διαιωνιζόμενη κρατική κουλτούρα της δήθεν αυτοπροστασίας και της αστυνόμευσης των ζωών μας. Στα πανό αναγράφονται: ΟΠΟΙΟ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ" ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ/ Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΙ ΖΩΗ

post image

Τις προηγούμενες βδομάδες αναρτήθηκε σε κεντρικό δρόμο της πόλης αντικοινωνικό/αντικατασταλτικό πανό, θέλοντας να υπενθυμίσουμε την σημασία της ανυπακοής στην κοινωνική συναίνεση και της ατομικής εξέγερσης απέναντι στη διαιωνιζόμενη κρατική κουλτούρα της δήθεν αυτοπροστασίας, της τάξης και ασφάλειας, που με μένος προβάλλεται τους τελευταίους μήνες από τα κρατικά σκουπιδοκάναλα.

Επίσης αντανακλαστικά, αναρτήθηκε αντιμπατσικό πανό στην είσοδο της Φοιτητικής Εστίας Δόμπολης, την οποία απέκλεισαν οι μπάτσοι για ώρες, μετά τα γεγονότα της 17ης Νοέμβρη που εκτυλίχθηκαν έξω από αυτήν και στην πόλη των Ιωαννίνων ευρύτερα.

Πεσίματα, ξύλο, προσαγωγές, "ψαρώματα", ειρωνίες, απειλές, συλλήψεις και έλεγχοι δεν μας φοβίζουν αλλά μας εξοργίζουν και γεμίζουν με αδρεναλίνη και μίσος την φαρέτρα μας. 

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΡΑΤΗ-ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

 

αναρχικ@

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License