Όλες και όλοι στην απεργία στις 26 Νοεμβρίου για υγεία-τροφή-στέγη για όλες και όλους

Ο ιός δεν θεραπεύεται με απαγορεύσεις. Πρόσβαση σε υγεία-τροφή-στέγη για όλες και όλους. Όλες και όλοι στην απεργία στις 26 Νοεμβρίου για υγεία-τροφή-στέγη για όλες και όλους.

post image

Όλες και όλοι στην απεργία στις 26 Νοεμβρίου για υγεία-τροφή-στέγη για όλες και όλους

ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ απέναντι στην πανδημία με νηφαλιότητα. Να μην δεχτούμε την απαγόρευση κυκλοφορίας, την εξατομίκευση, τον φόβο, την απομόνωση και τον κοινωνικό κανιβαλισμό που προωθούνται ως λύση. Η «ατομική ευθύνη» έρχεται να κρύψει τις ευθύνες κράτους και κεφαλαίου για την απαξίωση και υποβάθμιση των δημόσιων δομών υγείας.

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ των αγώνων, της καθημερινότητας και των αναγκών μας γιατί οι μόνοι που πραγματικά ενδιαφέρονται για την υγεία και την ζωή μας είμαστε εμείς οι ίδιοι και οι ίδιες και κανένας επίδοξος σωτήρας (κυβερνήσεις, εκκλησία, μεγαλοεπιχειρηματίες).

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ με τους συνανθρώπους μας ανεξαρτήτως χρώματος, φύλου, ηλικίας. Δίκτυα αλληλοβοήθειας για την κάλυψη βασικών αναγκών, υλικών και ψυχολογικών.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στον φασισμό με όποιο όχημα και αν επελαύνει. Να μην δεχτούμε τις συνθήκες εργασιακής γαλέρας. Καμία εμπιστοσύνη στους κυβερνώντες και τα αφεντικά που επιβουλεύονται και διαχειρίζονται τη ζωή μας για να διατηρήσουν τα κέρδη και τα προνόμιά τους.

Ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης-Ηλεκτρονικό φακέλωμα συνδικάτων-Κατάργηση της απεργίας και των διαδηλώσεων-Νομιμοποίηση της πρόσληψης απεργοσπαστικού μηχανισμού-Απαγόρευση περιφρούρησης απεργιών.

Θεσμοθέτηση 10 ώρες δουλειάς-Αύξηση των υπερωριών και καθιέρωση απλήρωτων υπερωριών-Καθολική κατάργηση της κυριακάτικης αργίας-Σμπαράλιασμα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας-Απολύσεις- Τηλεργασία-Εκ περιτροπής δουλειά-Αναστολές συμβάσεων-Εργοδοτικοί εκβιασμοί με την πλάτη και την κάλυψη του κράτους-Κατάσχεση 1ης κατοικίας.

Κράτος και εργοδότες χρησιμοποιούν την πανδημία για να επιβάλλουν τους αντικοινωνικούς σχεδιασμούς τους. Εντείνουν τη λεηλασία της κοινωνίας και της φύσης για να διατηρήσουν τα προνομία τους και να αυξήσουν τα κέρδη τους. Μέσα από αυτοοργανωμένες και αντιϊεραρχικές διαδικασίες, με επιμονή και εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνάμεις να σπάσουμε τον τρόμο και να πάρουμε τη τύχη της ζωής μας στα χέρια μας.

Ο ιός δεν θεραπεύεται με απαγορεύσεις

Πρόσβαση σε υγεία-τροφή-στέγη για όλες και όλους

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ συνέλευση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα askpthk.espivblogs.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License