Στις 10.30 ξεκινησε η απεργιακη πορεια τελικα απο νομαρχια.μπροστα μπλοκ της εσε ,σωματειων βασης, και ταξικη πορεια,ταξικη ενοτγτα. Πορευτηκαμε μεχρι ακαδημια.στην αποχωρηση επιτεθηκαν 6+7 μηχανες διας και πολλοι ασφαλιτες και ξεκινησαν αγριες συμπλοκες,ενω στηθγκε και οδοφραγμα στην ναπολεων ζερβα. Μεχρι στιγμης εχουμε 12 προσαγωγες συντροφων,οι περισσοτερες απο γυρω στενα απο το σημειο συμπλοκες.δυο σινυροφοι τραυματιες στο τμημα.

Ο φοβος στην ακρη ο δρομος μπροστα!

ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ_ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

από Εσε 26/11/2020 1:12 μμ.


Ελευθεροι οι 10 προσαχθεντες/ισσες.Οι 2 τραυματιες μεταφερθηκαν στο νοσοκομειο χατζηκωστα.μαλλον τους πανε για συλληψη.δεν ξερουμε κατηγοριες.

Υγ. Στην πορεια συμμετειχε και η ΑΚ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License