[Λιβαδειά] Παρέμβαση στο νοσοκομείο

Παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε στις 26/11 στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς

post image

Η δολοφονική διαχείρηση της πανδημίας από την κυβέρνηση -με τη συνέναιση των κομμάτων του κοινοβουλίου- οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην αύξηση κρουσμάτων και θανάτων των πιο ευάλωτων κομματιών της κοινωνίας.

Παράλληλα, έχοντας ως αφορμή την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων, το κράτος βρίσκει την ευκαιρία να εντείνει την καταστολή απέναντι σε όσες και όσους αντιστέκονται, αλλά και να περνά νόμους προς εξυπηρέτηση του κεφαλαίου, αυξάνοντας τη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση της κοινωνίας.

Μόνη λύση η αλληλεγγύη, η αυτοργάνωση και η συνέχιση της ταξικής πάλης.

Με αφορμή την 26 Νοέμβρη, μέρα πανεργατικής απεργίας, κρεμάσαμε πανό και πετάξαμε τρικάκια στο δημόσιο νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους και στο νοσοκομειακό προσωπικό

Αγώνας για την Ελευθερία και την Αναρχία

 

ΔΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΟΝΟΣ Ο ΙΟΣ

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ

ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License