Κυριακή 29.11.20, ΦΕΠΑ (Αθήνα), 15.00

Όταν συντονιζόμαστε αυτά που μπορούμε να πετύχουμε ξεπερνάνε τις προσδοκίες μας.

Αυτό φάνηκε το προηγούμενο διάστημα της 17Ν μέσα από νίκες και ήττες των δράσεων μας.

Το κράτος στοχεύει το κίνημα, καθότι αποτελεί οργανωμένο μέρος της τάξης των καταπιεσμένων, και είναι τώρα η ώρα που χρειάζεται να βρεθούμε απέναντι του υπερασπιζόμενοι/ες/α ακόμη και την ίδια μας την ύπαρξη.

Η δολοφονία του αναρχικού μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αποτυπώνει την βία των κατασταλτικών μηχανισμών και τον διακαή τους πόθο να στρέψουν τα όπλα τους απέναντι σε ότι απειλεί τα αφεντικά τους και την εξουσία τους. Η εξέγερση του 08 που έγινε με αφορμή την δολοφονία αποτύπωσε τις δυνάμεις της κοινωνικής βάσης και ισοπέδωσε για πολλά χρονιά σχεδιασμούς του κράτους.

Σήμερα το κράτος έχει επιστρέψει με την πιο βίαιη μορφή του και απειλεί να πάρει τα πάντα. Η κοινωνική βάση φλέγεται αλλά δεν μπορεί να κουνηθεί. Είναι αναγκαίο πιο πολύ από ποτε να ξεσπάσει μια εξέγερση που θα γκρεμίσει ακόμα μια φορά τους κρατικούς σχεδιασμους που επιδιώκουν την πλήρη καθυπόταξη και εκμετάλλευση.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ ΦΩΤΙΑ.

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License