Αφίσα για τη γενοκτονία των μινκ

Αφίσα που κολλιέται στους δρόμους της Αθήνας για τη γενοκτονία των μινκ. Ακολουθεί το κείμενο της αφίσας:

post image

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΝΚ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

Πρόσφατα ήρθαμε αντιμέτωπα με πολλαπλές κρατικές δολοφονίες με θύματα τα μινκ, που βρίσκονται αιχμάλωτα στα κελιά των εκτροφείων γούνας από το ίδιο το σύστημα που τώρα επέλεξε να τα εξολοθρεύσει, στοχοποιώντας τα για πιθανή εξάπλωση ή μετάλλαξη του covid 19. Η ευκολία της απόφασης αυτής με πρόφαση τη δημόσια υγεία και την προστασία των εκτροφέων και εργαζομένων, ενώ είναι οι ίδιοι που μετέδωσαν τον ιό στα μινκ, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως όλοι είμαστε αναλώσιμοι στην κρεατομηχανή του κράτους και μοναδική προτεραιότητα είναι η διαφύλαξη των οικονομικοπολιτικών συμφερόντων. Η γενοκτονία των μινκ, όπως και όλων των γουνοφόρων ζώων, συντελείται χρόνια με φρικτούς και αναίτιους θανάτους για τις επίπλαστες ανάγκες των ματαιόδοξων καταναλωτών. Είτε στα αιματοβαμμένα χέρια των γουναράδων, είτε στην παρούσα συγκυρία στους θαλάμους αερίων δια πολιτικής εντολής, η θανάτωση των μινκ ήταν προκαθορισμένη.

Το εξουσιαστικό οικοδόμημα του πολιτισμού, που συνέβαλλε στον διαχωρισμό του ανθρώπου από τη φύση και τα ζώα με πρωταρχικό στόχο τις ανθρώπινες ανάγκες και την ανάπτυξη,οδήγησε στην ανελευθερία των μη ανθρώπινων ζώων και τη συστηματοποιημένη εκμετάλλευσή τους από την κυριαρχία.

Αρνούμαστε να συμμορφωθούμε με την κυρίαρχη σπισιστική λογική που φυλακίζει, αναπαράγει και δολοφονεί συγκεκριμένα είδη, ενώ παράλληλα επιδοτεί την θανάτωση όσων δεν είναι πια χρήσιμα. Εναντιωνόμαστε στην καταστροφή της άγριας ζωής στο βωμό του κέρδους και της προόδου. Δεν ιεραρχούμε τις καταπιέσεις και προτάσσουμε την ολική απελευθέρωση έναντι του εγκλεισμού, του ελέγχου και της εξημέρωσης.

Ατέρμονη σύγκρουση με τον ανθρωποκεντρικό πολιτισμό.

Σαμποτάζ στο τεχνοβιομηχανικό σύστημα.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ

Αναρχικά/ές/οί

Εικόνες:

από ALF 01/12/2020 1:53 μμ.


οσο υπαρχουν ανθρωποι που φορανε της γουνες/ρουχα απο αυτα τα ζωα, τοσο θα υπαρχουν και οι εκτροφής.. αν σταματουσαν οι ανθρωποι να αγοραζαν γουνες/ρουα απο αυτα τα ζωα τοτε και μονο θα σταματουσε η βιομηχανοποιηση τους

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License