[video]Ο 4τράλογος του καλού μασκοφόρου: για να αλλάξει μεριά ο τρόμος!

Σας παρουσιάζουμε οπτικοακουστικό υλικό εμπευσμένοι από την συγκυρία:https://lbry.tv/@antirinfo Τα βίντεο αυτα αντανακλούν τη διάθεση μας να θυμίσουμε με εναν πιο... ανάλαφρο τρόπο ότι είμαστε παρούσες/οντες, ότι βλέπουμε όλα όσα συμβαίνουν, δεν ξεχνάμε τίποτα και θα απαντήσουμετα πάντα. Όχι σε ένα αόριστο 'κάποτε', αλλα τώρα.

Ο 4τράλογος του καλού μασκοφόρου: για να αλλάξει μεριά ο τρόμος!

Πέρασαν 12 χρόνια από εκείνο το βράδυ που το κράτος έδειξε το πιο σκληρό του πρόσωπο, δολοφονώντας εν ψυχρώ ένα 15χρονο παιδί, τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.Ένα ακόμη "μεμονωμένο περιστατικό" αστυνομικής βίας, που αυτή τη φορά έφτασε μέχρι τη δολοφονία. Ένα ακόμη "μεμονωμένο περιστατικό", το οποίο αποπειράθηκε σύσσωμο το σύστημα (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, κλπ) να το συγκαλύψει ή και να το διαστρεβλώσει (ποιος μπορεί να ξεχάσει το παραποιημένο βίντεο από το MEGA της στιγμής που δολοφονείται ο Αλέξανδρος;).

Γιατί για τα "μεμονωμένα περιστατικά" πάντα συστρατεύευται όλο το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο, για να τα συγκαλύψει, να τα διαστρεβλώσει ή και να τα δικαιολογήσει.

Τη δολοφονία του Αλέξανδρου από το χέρι του Επαμεινώνδα Κορκονέα ακολούθησαν μαζικές διαδηλώσεις και εξεγέρσεις σε όλη τη χώρα, που διήρκεσαν εβδομάδες.Το πνεύμα των ημερών εκείνων αποτυπώνεται ξεκάθαρα σε δύο εικόνες: εκείνη του   χριστουγεννιάτικού δέντρου στην πλατεία Συντάγματος να καίγεται και εκείνη που το νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο φυλάσσεται από διμοιρίες των ΜΑΤ. Η θλίψη, η οργή του κόσμου απέναντι στην υποκρισία μιας "κανονικότητας". Μιας "κανονικότητας" που είχε αποδειχθεί κενή και απάνθρωπη, αλλά η εξουσία συνέχιζε να σου την επιβάλλει. Με τη βία. Είχαμε δει το βασιλιά γυμνό, αλλά έπρεπε να συνεχίσουμε να υποκρινόμαστε πως ήταν ντυμένος με τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα ρούχα.

Οι συνθήκες είναι ίσως διαφορετικές από το 2008, αλλά η ουσία παραμένει η ίδια.Η πανδημία ανάγκασε εμάς να φοράμε μάσκες και ταυτόχρονα υποχρέωσε τον καπιταλισμό να πετάξει κάθε μάσκα που του είχε απομείνει. Οι διαχειριστές της πανδημίας στη δημοκρατική και "πολιτισμένη" Δύση έβαλαν την οικονομία και το κέρδος πάνω από την ανθρώπινη ζωή.

Χρησιμοποίησαν και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την πανδημία ως αφορμή για να ολοκληρώσουν πιο άμεσα την επίθεση ενάντια στις εναπομείνουσες ατομικές ελευθερίες μας και τα πετσοκομμένα εργασιακά μας δικαιώματα. Παράλληλα, συνεχίζεται ακάθεκτο το πάρτυ της μίζας με την αγορά εξοπλιστικών και την περαιτέρω ενίσχυση και στρατικοποίηση των στρατών πόλεως, ενώ αφήνεται στην τύχη της η δημόσια υγεία , με ξεκάθαρο στόχο την πλήρη απαξίωσή της.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η παρουσία μας στο δρόμο. Στην επέλαση του καπιταλισμού, στην άνοδο των φασιστικών αντιλήψεων και πρακτικών, στην ευθεία επίθεση εναντίον της ζωής, της ελευθερίας και της αξιοπρέπειάς μας, το μόνο ανάχωμα είναι η μαζική και οργανωμένη παρουσία μας στους δρόμους και η συνεχής διεκδίκηση ενός κόσμου αλληλεγγύης, ισότητας και ελευθερίας.

Στην καραμέλα της "ατομικής ευθύνης" που χρησιμοποιείται για να απαλλάξει την εξουσία από τις εγκληματικές της ευθύνες και να τις πετάξει πάνω μας, απαντάμε με συλλογική συνείδηση και αλληλεγγύη, όπως κάναμε πάντα. Γι'αυτό και στο δρόμο κατεβαίνουμε τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα:

Φοράμε μάσκα, διπλά γάντια, χρησιμοποιούμε συχνά το αντισηπτικό διάλυμα, προσφέρουμε την επιπλέον μάσκα μας στο σύντροφο που πιθανόν να μην έχει, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο.

Το δικαίωμά μας να βρισκόμαστε στο δρόμο είναι ηθικό, δίκαιο και αναγκαίο.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ

To υπόλοιπο υλικό εδώ: https://lbry.tv/@antirinfo

Αρχεία:


Ο αγώνας ενάντια στην εξουσία κάνει καλό στην συλλογική υγεία

 

https://lbry.tv/@antirinfo:d/antirinfo-6dek-giatros:1


Τα ελάχιστα αναγκαία του καλού διαδηλωτή :

α. μάσκα - γάντια - αντισηπτικό *

  • ένα οποιοδήποτε αλκοολούχο διάλυμα περιεκτικότητας σε αλκοόλη άνω του 70% ,

β.πάρε και ένα ζευγάρι extra και για τον διπλανό σου

δ. αντιόξινα αραιωμένα ή σε μονοδόσεις

γ.αδιάβροχο για τους βροχερούς δρόμους

 

https://lbry.tv/@antirinfo:d/antirinfo-6dek_how-to:e


Σε μια εποχή που οι εξουσιαστικοί θεσμοί προσπαθούν να έχουν πρόσβαση σε κάθε δραστηριότητα μας.

Σε μια εποχή που η συλλογή και η ανάλυση των βιομετρικών χαρακτηριστικών μας φαίνεται να είναι εύκολη υπόθεση

&

Σε μια συγκυρία όπως αυτή της πανδημίας του #covid-19 Η ασφάλεια του ατόμου δεν είναι μόνο επιθυμητή αλλά είναι αναγκαία.

Πάρε τα ελάχιστα μέτρα προφύλαξης για έσενα και τους γύρω σου, ξεκινώντας από το να μη σταματήσεις να διεκδικείς , για εσένα και τους γύρω σου.

Τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε για όλους.

https://lbry.tv/@antirinfo:d/antirinfo-6-December-be-protected-:8

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License