(Μεσολόγγι)Στα σκοτάδια της σύγχρονης απολυταρχίας οι εξεγέρσεις φωτίζουν τους δρόμους/Συγκέντρωση-Πορεία/6/12

Ρωτάτε «τι είναι το κράτος»; Ανοίχτε λοιπόν τ’ αφτιά σας:Κράτος είν’ ο θάνατος των λαών.

Δώδεκα χρόνια μετά την κρατική δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια και την εξέγερση του Δεκέμβρη, οι απαντήσεις μας απέναντι στη σύγχρονη εξαθλίωση που επιβάλλει το «κράτος εκτάκτου ανάγκης» δε μπορούν παρά να δίνονται στο δρόμο - αποφασιστικές και αδιαπραγμάτευτες. Το κράτος δε νοιάζεται ποτέ για τον άνθρωπο - νοιάζεται για το κοινωνικό μέλος, το κοινωνικό γρανάζι που επιτελεί σχολαστικά τη λειτουργία του στην απανθρωπική κιμαδομηχανή του. Το κράτος είναι εδώ να μας βασανίζει και να μας δολοφονεί, όσο πλουτοκράτες επενδύουν στον αφανισμό μας. Στον αφανισμό της έκφρασης, της επαφής, της αντίστασης. Με τα περιοριστικά μέτρα κίνησης, τα πρόστιμα και τις απαγορεύσεις, με την περαιτέρω ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων και του στρατού, με τη βιομηχανία διώξεων και βασανισμών αγωνιστών/-ριών, αν μη τι άλλο οι εξουσιαστές φανερώνουν πως μας φοβούνται και θέτουν ως κυρίαρχο μέλημα τον αποδοτικότερο έλεγχο και την καταστολή πιθανών εξεγέρσεων. Ό,τι έχουμε είναι ο ένας τον άλλον ενάντια στην αποξένωση, τον κυρίαρχο τρόμο των ΜΜΕ και τις απαγορεύσεις, να βρεθούμε, να συγκρουστούμε, να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας για έναν κόσμο δίχως αυθεντίες κι αφέντες. Για την ελευθερία όλων μας. Απεργίες, διαδηλώσεις, συγκρούσεις κόντρα στην υποταγή και την απάθεια της «κανονικότητας».

Συγκέντρωση/Πορεία ενάντια στην κρατική καταστολή και τις απαγορεύσεις 

Κυριακή 6/12 Πλατεία Ραζηκότσικα 19.00

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ

ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License