Αλληλεγγύη στον σύντροφο που απειλείτε με απέλαση

Το κράτος για ακόμη μια φορά, όπως πολύ πρόσφατα με την υπόθεση του συντρόφου Ιρντι Κ επιδιώκει να τιμωρήσει αναρχικούς συντρόφους που έχουν επιλέξει να ζουν και να αγωνίζονται εδώ. Με την πρακτική της απέλασης, όχι μόνο τιμωρεί τους ίδιους, αλλά στέλνει ένα μήνυμα τρομοκράτησης σε όσες και όσους θα σκεφτούν να αγωνιστούν σε άλλο τόπο από αυτόν που έχουν γεννηθεί, σε όσους δεν θεωρούνται ''Έλληνες πολίτες''.

Κάτω τα χέρια από τους συντρόφους μας

Όπως ενημερωθήκαμε τα ξημερώματα από την Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/ριών, μεταναστών/ριων, αλληλέγγυων:

«Σύντροφος από Γαλλία που προσήχθη σήμερα στα Εξάρχεια λόγω της απαγόρευσης των συναθροίσεων ενημερώθηκε στην ΓΑΔΑ ότι αναμένουν την απόφαση του διοικητή της Πέτρου Ράλλη για την απέλασή του χωρίς ακόμα να εξηγήσουν τους λόγους. Υποθέτουμε ότι αυτή η απόφαση μπορεί να παρθεί είτε λόγω των πολλών συλλήψεων (Βανκούβερ, Κουκάκι, Πολυτεχνείο κ.α.) που έχει ο σύντροφος (χωρίς ωστόσο καταδικαστικές αποφάσεις) είτε λόγω απειλής της δημόσιας υγείας.Υπάρχει γραμμένο ρητά πως κάποιος μπορεί να απελαθεί ως κίνδυνος για την δημόσια υγεία και μάλλον η συνθήκη COVID δίνει την τέλεια πρόφαση ».

Το κράτος για ακόμη μια φορά, όπως πολύ πρόσφατα με την υπόθεση του συντρόφου Ιρντι Κ, επιδιώκει να τιμωρήσει αναρχικούς συντρόφους που έχουν επιλέξει να ζουν και να αγωνίζονται εδώ. Με την πρακτική της απέλασης, όχι μόνο τιμωρεί τους ίδιους, αλλά στέλνει ένα μήνυμα τρομοκράτησης σε όσες και όσους θα σκεφτούν να αγωνιστούν σε άλλο τόπο από αυτόν που έχουν γεννηθεί, σε όσους δεν θεωρούνται ''Έλληνες πολίτες''.

Ας γνωρίσουν ότι δεν θα περάσει η τρομοκρατία τους. Δεν θα αφήσουμε κανένα και καμία μόνο/η απέναντι σε κράτος και καταστολή.

Αλληλεγγύη στον σύντροφο που απειλείτε με απέλαση

Απέλαση από την Γη σε μπάτσους και δικαστές

Αναρχικές/οί για την κοινωνική και ταξική επανάσταση (Acte)

acte@riseup.net

acte.blackblogs.org

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License