Λίγη ώρα πριν πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από την Π. Ράλλη σε αλληλεγγύη με το σύντροφο Ερόλ που κρατείται εκεί και απείλειται με απέλαση. Κατά τη συγκέντρωση είδαμε το σύντροφο ο οποίος στέκεται γερά και φαίνεται ακλόνητος μπροστά στην κράτηση του. Στο πέρας της παρέμβασης, ενώ ο κόσμος αποχωρούσε, και μέρος του είχε μπει στο λεωφορείο, δυνάμεις ΜΑΤ με συνδρομή των Δελτα σταμάτησαν το λεωφορείο και κατέβασαν 25 άτομα, και αυτή τη στιγμή ελέγχουν ταυτότητες και χαρτιά κυκλοφορίας.

ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ - ΟΛΕΣ

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΡΟΛ

-

από Άπατρις 09/12/2020 1:05 μμ.


post image

φωτογραφία

Εικόνες:

από Άπατρις 09/12/2020 1:41 μμ.


post image

-

Εικόνες:

από Άπατρις 09/12/2020 1:42 μμ.


Κόπηκαν κάποια πρόστιμα και αφέθηκαν όλες/όλοι

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License