Ανακοίνωση για την απειλή απέλασης του συντρόϕου Ερρόλ

12 χρόνια μετά τη δολοϕονία του Αλέξη από τον μπάτσο Κορκονέα, ένα παιδί μπορεί να πεθάνει μέσα στη ΓΑΔΑ χωρίς νερό, ϕαγητό, ϕως και οξυγόνο γιαπάνω από 10 ώρες. Χωρίς να έχει επικοινωνήσει με τους γονείς του και δικηγόρο παρά τις ατελείωτες πιέσεις που ασκούσαν οι υπόλοιποι συλληϕθέντες, χωρίς να γνωρίζει καν το λόγο που βρίσκεται εκεί. 12 χρόνια μετά, μέσα στον εκκωϕαντικό απόηχο των 100 νεκρών ημερησίωςαπό την πανδημία, το καθεστώς διεκδικεί -με όλους τους τρόπους- το δικαίωμα στη ζωή και στο θάνατό μας. 12 χρόνια μετά η δημοκρατία του Χρυσοχοϊδη και του Μητσοτάκη παρελαύνει με ντρόουν, ελικόπτερα, αύρες νερού, μηχανές όλων των ειδών και επίδοξους δολοϕόνους προετοιμάζοντας το έδαϕος για μία ακόμα κρατική δολοϕονία! 12 χρόνια μετά τα τσιράκια της κυβέρνησης-δολοϕόνου με όλο το χαϕιεδότσουρμο στρατοπεδεύουν στο μνημείο του δολοϕονημένου παιδιού από τις 5 το ξημέρωμα. 12 χρόνια μετά το κράτος ϕοβάται την Εξέγερση του Δεκέμβρη και καλά κάνει! Για αυτό και παίζει όλα του τα χαρτιά μην υπολογίζοντας κανένα πολιτικό κόστος. 12 χρόνια μετά, απαγορεύεται να αϕήσει κανείς ένα λουλούδι στο μνημείο του δολοϕονημένου παιδιού που έγινε σημαία στον αγώνα για ελευθερία και δικαιοσύνη.

Ανακοίνωση για την απειλή απέλασης του συντρόϕου Ερρόλ

 

Ο Ερρόλ, σύντροϕος με γαλλική υπηκοότητα, βρίσκεται στην Ελλάδα ήδη από το 2012. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει γίνει μέρος του αγώνα ενάντια στα μεταλλεία της Ελ Ντοράντο και του Μπόμπολα στις Σκουριές Χαλκιδικής, αγώνα για τον οποίο έχει, επίσης, απειληθεί με απέλαση τον Αύγουστο του 2015. Συμμετέχει ενεργά στις αντιστάσεις για τη στέγαση και τιςκαταλήψεις, όπως τα Καστρόπληκτα και η κατάληψη 111 (Θεσσαλονίκη), κατάληψη Βανκούβερ και κατάληψη Κουκάκι (Αθήνα), για τις οποίες έχει, επίσης, δεχθεί καταστολή.

Ο Ερρόλ συλλαμβάνεται στις 6 Δεκέμβρη στα Εξάρχεια με πρόσχημα τη "διασπορά του ιού" και μεταϕέρεται στη ΓΑΔΑ, όπου θα κρατηθεί μαζί με τους άλλους κοντά εκατό συλληϕθέντες. Όλοι μαζί, αγωνιστές, αγωνίστριες, παιδιά και περαστικοί, ο ένας πάνω στον άλλο, στριμωγμένοι με δεκάδες μπάτσους και εν τέλει... ϕορτωμένοι με πρόστιμο και συλλήψεις για "διασπορά του ιού"!

Εκεί, στη ΓΑΔΑ, στον 6ο όροϕο, ένα παιδί 18 χρονών παθαίνει επιληπτικό σοκ και ο Ερρόλ τον επαναϕέρει μαζί με έναν δικηγόρο, την ίδια ώρα που οι μπάτσοι, ως αυθεντικοί δολοϕόνοι, κοιτούν είτε με έκπληξη, είτε με ευχαρίστηση το συμβάν. Το παιδί, με τα πολλά, ξαναναπνέει, αποκτά σϕυγμούς και σιγά σιγά επανέρχεται. Μία ώρα μετά, ο Ερρόλ απομονώνεται και μεταϕέρεται στην Πέτρου Ράλλη με σκοπό τη δρομολόγηση της απέλασής του με αιτιολογία, πως αποτελεί κίνδυνο για τη "δημόσια υγεία"!

Την ώρα που περπατούσε μόνος στα Εξάρχεια και γύρισε, γιατί άκουσε κόσμο να ϕωνάζει για βοήθεια στην απειλή της ομάδας ΔΕΛΤΑ, την ώρα που στριμώχνονταν σαν σαρδέλα στα κελιά και τους διαδρόμους της ΓΑΔΑ (υπάρχει πληθώρα ντοκουμέντων για τα παραπάνω), την ώρα που επανέϕερε ένα 18χρονο στη ζωή μέσα στη ΓΑΔΑ με το κράτος και τα "όργανα προστασίας του πολίτη" να παρατηρούν εγκληματικά απαθείς και άπραγοι το γεγονός, ο Ερρόλ είναι αυτός που αποτελεί απειλή και κίνδυνο για τη δημόσια υγεία!

12 χρόνια μετά τη δολοϕονία του Αλέξη από τον μπάτσο Κορκονέα, ένα παιδί μπορεί να πεθάνει μέσα στη ΓΑΔΑ χωρίς νερό, ϕαγητό, ϕως και οξυγόνο γιαπάνω από 10 ώρες. Χωρίς να έχει επικοινωνήσει με τους γονείς του και δικηγόρο παρά τις ατελείωτες πιέσεις που ασκούσαν οι υπόλοιποι συλληϕθέντες, χωρίς να γνωρίζει καν το λόγο που βρίσκεται εκεί.

12 χρόνια μετά, μέσα στον εκκωϕαντικό απόηχο των 100 νεκρών ημερησίως από την πανδημία, το καθεστώς διεκδικεί -με όλους τους τρόπους- το δικαίωμα στη ζωή και στο θάνατό μας.

12 χρόνια μετά η δημοκρατία του Χρυσοχοϊδη και του Μητσοτάκη παρελαύνει με ντρόουν, ελικόπτερα, αύρες νερού, μηχανές όλων των ειδών και επίδοξους δολοϕόνους προετοιμάζοντας το έδαϕος για μία ακόμα κρατική δολοϕονία!

12 χρόνια μετά τα τσιράκια της κυβέρνησης-δολοϕόνου με όλο το χαϕιεδότσουρμο στρατοπεδεύουν στο μνημείο του δολοϕονημένου παιδιού από τις 5 το ξημέρωμα.

12 χρόνια μετά το κράτος ϕοβάται την Εξέγερση του Δεκέμβρη και καλά κάνει! Για αυτό και παίζει όλα του τα χαρτιά μην υπολογίζοντας κανένα πολιτικό κόστος.

12 χρόνια μετά, απαγορεύεται να αϕήσει κανείς ένα λουλούδι στο μνημείο του δολοϕονημένου παιδιού που έγινε σημαία στον αγώνα για ελευθερία και δικαιοσύνη.

Η σϕραγίδα της "δημοκρατίας" Μητσοτάκη και Χρυσοχοϊδη είναι η καταστροϕή γραμμάτων και λουλουδιών για τη μνήμη του Αλέξη, κρότου λάμψης μέσα σε πολυκατοικίες, σύλληψη ατόμου με κινητικά προβλήματα, συλλήψεις γιατρών και δικηγόρων, συλλήψεις ολόκληρων πολιτικών παρατάξεων, χαϕιέδες να παρενοχλούν δεξιά και αριστερά και στρίμωγμα παραπάνω από 100 ανθρώπων στη Πέτρου Ράλλη και τη ΓΑΔΑ. Απολογισμός, 374 προσαγωγές με τις 143 να μετατρέπονται σε συλλήψεις "για διασπορά του ιού", πρόστιμα σε όλους και μία παρολίγον δολοϕονία ενός ακόμα παιδιού. Ποιος αποτελεί, λοιπόν, "δημόσιο κίνδυνο";

Μέχρι χθες, ο σύντροϕος Ερρόλ κρατούνταν ως δημόσιος κίνδυνος στοκολαστήριο της Π. Ράλλη εν αναμονεί της απόϕασης για απέλαση του. Τελικά, αποϕασίστηκε η απέλασή του και η απαγόρευση εισόδου του στηνΕλλάδα μέχρι και τις 9 Δεκεμβρίου του 2027! Σήμερα, μάλιστα, 10/12, μετά από έντονη διαμαρτυρία του για τις συνθήκες κράτησης, ο συντρόϕος μεταϕέρθηκε στο κέντρο κράτησης μεταναστών της Αμυγδαλέζας μέχρι να γίνει και η προσϕυγή του για ακύρωση ή επικύρωσητης απόϕασης για απέλαση.

Ο σύντροϕος Ερρόλ απειλείται και στοχοποιείται για ακόμα μία ϕορά,εκδικητικά, επειδή δε συμμορϕώθηκε. Επειδή δε σταμάτησε να αγωνίζεται. Με αυτές τις τακτικές η "κυβέρνηση-δολοϕόνος" Μητσοτάκη προσπαθεί ναπεράσει μηνύματα μηδενικής ανοχής και ολικού αϕανισμού των αντιστάσεων ϕανερώνοντας τον τρόμο της για το ξέσπασμα μίας νέας Εξέγερσης.

Δεν οπισθοχωρούμε και δεν αϕήνουμε κανένα μόνο του στα χέρια τουκράτους-δολοϕόνου και των ϕασιστικών πρακτικών του! Δύναμη στους ϕυλακισμένους και τους ομήρους των στρατοπέδων συγκέντρωσης!

 

Αλληλεγγύη με τους συλληϕθέντες της 6ης Δεκέμβρη!

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ERROL

ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License