Ενημέρωση για 6/12/2020 από την ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Αγ.Παρασκευής

“TO ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΊ 6.12.08, ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 2020“

post image

Στις 6 Δεκέμβρη αναρτήσαμε πανό “TO ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΊ 6.12.08 ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 2020“ στο 1ο δημοτικό σχολείο που βρίσκεται στον κεντρικό/εμπορικό δρόμο της Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή.

Ήταν μια ελάχιστη πράξη για να κάνουμε σαφές ότι θυμόμαστε, δεν ξεχνάμε και δεν συγχωρούμε την κρατική δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Δεν ξεχνάμε ότι ο εκτελεστής του, όργανο του κράτους, είναι σήμερα ελεύθερος και κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

Αγωνιζόμαστε με κάθε μέσο που διαθέτουμε και η φαντασία μας επινοεί ενάντια στα μέτρα πειθάρχησης και καταστολής που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.

Απαντάμε με συλλογικοποίηση, αλληλοβοήθεια και κοινούς αγώνες.

Εμείς οι ίδιες/οι ορίζουμε τις ζωές μας.

Αν δεν αντισταθούμε σε όλες τις γειτονιές οι πόλεις μας θα γίνουν μοντέρνες φυλακές.

Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Αγίας Παρασκευής

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License