Πάτρα - Ανάληψη ευθύνης

Τα ξημερώματα της 6ης Δεκέμβρη επιτεθήκαμε στην τράπεζα Πειραιώς στην Έλληνος Στρατιώτου, σπάζοντας την πρόσοψη και τα ΑΤΜ.

Τα ξημερώματα της 6ης Δεκέμβρη επιτεθήκαμε στην τράπεζα Πειραιώς στην Έλληνος Στρατιώτου, σπάζοντας την πρόσοψη και τα ΑΤΜ.Εν μέσω των κρατικών απαγορεύσεων που στοχεύουν να επιβάλλουν τη σιωπή και να κανονικοποιήσουν την καταστολή σε ακόμη ευρύτερο βαθμό, να θάψουν και να ποινικοποιήσουν τους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες, να επιτεθούν στα αγωνιζόμενα κοινωνικά κομμάτια με τις ορδές μπάτσων στους δρόμους και την αναβάθμιση της καταστολής, πράξαμε μια ελάχιστη κίνηση μνήμης και συνέχειας των εξεγερτικών και επιθετικών νοημάτων της εξέγερσης του Δεκέμβρη του 2008.

Οι πορείες, τα σαμποτάζ, οι επιθέσεις σε κρατικούς και καπιταλιστικούς στόχους είναι διαχρονικά εργαλεία στη φαρέτρα του αγώνα για την κοινωνική επανάσταση και θα τα διαφυλάξουμε με οποιοδήποτε κόστος απέναντι στην καπιταλιστική επίθεση πάνω στη ζωή μας. Στην εικόνα που αντικρίσαμε την επόμενη μέρα, να φυλάνε οι δολοφόνοι το μνημείο του αναρχικού μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αλλά και σε όσα διαδραματίστηκαν σε όλη την ελλαδική επικράτεια, απαντάμε με την καθημερινή μας δράση, με την προετοιμασία για την αναγκαία οργάνωση και όξυνση των εργαλείων και των αγώνων μας. Και μια υπόσχεση, πως κανένας Δεκέμβρης δεν τελείωσε ποτέ, ζει στις καρδιές και τα μυαλά όλων όσων αγωνίζονται για έναν κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης, ελευθερίας, έναν κόσμο που θα γεννηθεί πάνω στα συντρίμμια κράτους και κεφαλαίου.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ/ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ/ΕΙΣΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ

Εξεγερτική μνήμη

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License