Η απαγωγή του συντρόφου Εrrol δεν θα μείνει αναπάντητη

Να γνωρίζουν πως παρότι, προς τα παρόν, μας στέρησαν έναν σύντροφο από κοντά μας θα αποτύχουν στις υπόλοιπες επιδιώξεις τους .Ο Errol έχει δείξει πως πιστεύει στον αγώνα ενάντια σε κάθε εξουσία και είμαστε σίγουροι πως θα τον συνεχίσει όπου και να βρίσκεται. Οι κινήσεις αλληλεγγύης θα δυναμώσουν και θα συνεχιστούν. Η αλληλεγγύη θα συνεχίσει να σπάει τα σύνορα.

Ο σύντροφος Errol που συνελήφθηκε την 6 Δεκέμβρη απήχθη το, Σάββατο 19/12, νωρίς το πρωί από το κελί της απομόνωσης του στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας. Τον έβαλαν σε μεταγωγικό φορώντας του χειροπέδες λέγοντας του ψέματα πως θα τον πήγαιναν στο νοσοκομείο να κάνει τεστ κόβιντ, προκειμένου να λήξει η κράτηση του σε απομόνωση.Αντ'αυτού τον πήγαν απευθείας στο αεροδρόμιο όπου τον συνόδεψε ειδική ομάδα καταστολής με αυτόματα και καλυμμένα πλήρως πρόσωπα και χαρακτηριστικά οι οποία με τη βία τον έβαλε στο αεροπλάνο δένοντας του επιπροσθέτως με χειροπέδες και τα πόδια. Καθ'όλη τη διάρκεια της πτήσης προς την Γαλλία ήταν δεμένος χειροπόδαρα και δεν σταμάτησε να φωνάζει και να αντιστέκεται.

Η απέλαση του ερολ και κάθε απέλαση δεν θα μας ήταν λιγότερο εξοργιστική εάν είχε γίνει με πιο ‘’ήπια ‘’ μέσα αντί της απαγωγής.

Σε αυτήν την περίπτωση το κράτος κινήθηκε βίαια και αιφνιδιαστικά για να δημιουργήσει ένα σοκ. Θέλει να τσακίσει το ηθικό του συντρόφου, να μπλοκάρει τις κινήσεις αλληλεγγύης που άρχισαν να ξεδιπλώνονται .Επίσης να στείλει ένα μήνυμα τρομοκράτησης σε όσες και όσους θα σκεφτούν να αγωνιστούν σε άλλο τόπο από αυτόν που έχουν γεννηθεί, αλλά όσους/ες δεν θεωρούνται ”Έλληνες πολίτες”.

Να γνωρίζουν πως παρότι, προς τα παρόν, μας στέρησαν έναν σύντροφο από κοντά μας θα αποτύχουν στις υπόλοιπες επιδιώξεις τους .Ο Errol έχει δείξει πως πιστεύει στον αγώνα ενάντια σε κάθε εξουσία και είμαστε σίγουροι πως θα τον συνεχίσει όπου και να βρίσκεται. Οι κινήσεις αλληλεγγύης θα δυναμώσουν και θα συνεχιστούν. Η αλληλεγγύη θα συνεχίσει να σπάει τα σύνορα .Οι μετανάστριες και μετανάστες έχουν δείξει με τους αγώνες τους ότι η απειλή της απέλασης δεν θα τους φοβίσει όταν η οργή ξεχειλίζει.

Σύντροφε Εrrol δύναμη στους αγώνες που θα συνεχίσεις να δίνεις και αλληλεγγύη .Ανυπομονούμε να βρεθούμε ξανά μαζί στον δρόμο .Εκεί που γεννιούνται οι συνειδήσεις. Εκεί που ο τρόμος, η απογοήτευση σπάνε.

Τα σύνορα μας χωρίζουν. Μας ενώνει η αλληλεγγύη,ο αγώνας, η επίθεση σε κάθε εξουσία

 Η απαγωγή του συντρόφου Εrrol δεν θα μείνει αναπάντητη

acte@riseup.net

acte.blackblogs.org

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License