Από την αρχή του λοκνταουν η γειτονιά της Κυψέλης, όπως συμβαίνει και σε πολλές άλλες γειτονιές, έχει καταντήσει μπατσοκρατούμενη, με τη συνεχώς αυξανόμενη παρουσία ανεπιθύμητων μπάτσων. Έχει γίνει κυρίως αισθητή η παρουσία τους, στην πλατεία Κυψέλης, με καθημερινές περιπολίες και στατικών κάθε είδους μπάτσων (από δημοτόμπατσους, ΔΙΑΣ μέχρι και ΔΕΛΤΑ) καθώς γίνονται και πεσήματα από αυτούς, για έλεγχο και πρόστιμα, σε αυτούς που αράζουν στην πλατεία ή τριγύρω.

Ακόμα κι αν γεμίσουν κάθε γειτονιά με μπάτσους ή ακόμα και αν αναβαθμίσουν τους ελέγχους και τις περιπολίες, πάντα θα υπάρχουν κενά στα σχέδια τους ώστε να δράσουμε.

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 11/12 γύρω στις 21:30, είχαμε την ευκαιρία να δράσουμε, μιας και δεν υπήρχαν μπάτσοι τριγύρω, καταστρέφοντας με βαριοπούλες τις προσόψεις 3 καταστημάτων στην πλατεία Κυψέλης. Ένα καταστημα Γερμανός, ένα κατάστημα Vodafone και τα ΕΛΤΑ.

Αυτή είναι μια μικρή απάντηση στην καταστολή που εξαπέλυσε το κράτος στις 6 Δεκέμβρη που είχε σαν αποτέλεσμα εκατοντάδες συλλήψεις, και μια πράξη αλληλεγγύης στον σύντροφο μας Ερρολ, που απελάθηκε εντελώς εκδικητικά και δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα για 7 χρόνια.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License