21-28 Δεκέμβρη εβδομάδα δράσεων και αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Errol

Την Τετάρτη 23/12/20 στις 4μμ στο ελεύθερο κοινωνικό ραδιόφωνο 1431ΑΜ πραγματοποιήθηκε η εκπομπή ''από τα κρατητήρια στα κέντρα κράτησης'' στα πλαίσια της εβδομάδας δράσεων και αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Errol(21-28 Δεκέμβρη)

post image

Τετάρτη 23/12/20 στις 4μμ | 21-28 Δεκέμβρη εβδομάδα δράσεων και αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Errol

Όσο υπάρχει κράτος κι εξουσία θα υπάρχουν οι άλλοι, οι ανυπόταχτοι, οι επικίνδυνοι, οι μιαροί, οι άτακτοι, οι ανήσυχοι, οι που προκαλούν την ανασφάλεια στον εχθρό. Κι ο εχθρός, μια χαρά ορατός, θα προσπαθεί με κάθε κατασταλτικό μέσο που διαθέτει να τιμωρήσει παραδειγματικά και να πειθαναγκάσει τους άλλους σε υποταγή και αφανισμό.

Αμέριστη αλληλεγγύη στον σύντροφο Errolτα σύνορα είναι στα μυαλά σας

η κραυγή της πεταλούδας

την εκπομπή την ακούτε στο https://1431am.org/audio/shows/i-kraygi-tis-petaloydas/2020/12/23/apo-ta-kratitiria-sta-kentra-kratisis/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License